Aviapolis työpaikat

237 työpaikkailmoitusta, 60 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Cabin Crew talvikausi 2017-2018 Airpro

Työpaikan kuvaus

Tule tiimiimme matkustamohenkilökunnan jäseneksi!

Airpro hakee asiakaspalvelun ammattilaisia asiakaslentoyhtiömme TUI fly:n lennoille talvikaudeksi 2017/2018.

Matkustamohenkilökunnan jäsenenä vastaat lentoturvallisuudesta ja matkustajien viihtyvyydestä kansainvälisillä lomalennoilla. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, sekä paineensietokyky ovat perusedellytyksiä työssäsi. Olet osa Airpron ainutlaatuista palveluketjua ja pyrit tarjoamaan matkustajille hyvän asiakaspalvelukokemuksen. Halu auttaa näkyy työsi laadussa ja pystyt palvelemaan asiakkaitamme suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taito luetaan eduksesi.

Koska roolisi lentoturvallisuuden varmistamiseksi on merkittävä, vaadimme sinulta nuhteetonta taustaa ja tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä ja joustavaa elämäntilannetta, jotta pystyt työskentelemään kaikkina vuorokauden aikoina viikonpäivästä riippumatta. Sinulla on myös hyvä näön tarkkuus (vähintään +/-0,5 käytettäessä korjaavia linssejä) ja olet vähintään 163 cm pitkä. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, sekä uintitaitoa (väh. 200m).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada arvokasta kansainvälistä työkokemusta hyvähenkisessä huipputiimissä.
Lentoyhtiön koulutus alkaa loka-marraskuun aikana. Lisätietoja työpaikasta ja hakuprosessista saat osoitteesta cabincrew@airpro.fi.

Airpro on osana AviapolisJobs työnantajayhteisöä!

Airpro on perustettu vuonna 1994 ja kuuluu Finavia-konserniin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, jotka tarvitsevat asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua reittiliikenteensä ja charter-liikenteensä toimintaa varten. Airpro-konsernin palveluksessa on 1400 osaavaa, oman alansa ammattilaista, joista olemme ylpeitä.

Hakeminen
Täytä hakemus osoitteessa
Työnantaja Airpro
Osoite Airpro, Vantaa
Ilmoitus jätetty 17.07.2017
Työtunnit määräaikainen
Viimeinen hakupäivä 27.07.2017
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat