Aviapolis työpaikat

200 työpaikkailmoitusta, 54 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

HR Support Airpro

Työpaikan kuvaus

Haemme nyt Airpron HR- tiimiin innokasta tekijää HR Support- rooliin kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Erityisen tiivistä yhteistyösi on rekrytointitiimin kanssa, rekrytointitehtäviisi kuuluu työhakemusten käsittelyä, haastattelujen aikatauluttamista sekä työnhakijayhteydenpitoa. Rekrytoinnin kiireaikoina osallistut myös itse haastatteluihin ja henkilöstövalintoihin.

HR:n muut avustavat tehtävät sisältävät henkilöstöasiakirjojen hallinnointia, järjestelmien ylläpitoa ja KELA- ja eläkevakuuttajien dokumenttien käsittelyä. Osallistut myös aktiivisesti sisäiseen henkilöstöviestintään mm. intran Työntekijä Oppaan päivittämiseen.

Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta lentokenttä- tai ilmailualan työtehtävistä sekä ymmärrystä alan yleisestä luonteesta; asiakaspalveluhenkisyydestä, turvallisuuskulttuurista sekä operatiivisentoiminnan vaatimuksista. Kykenet sopeutumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja pidät hektisestä työskentely-ympäristöstä. Kommunikoit mielelläsi erilaisten ihmisten kanssa, ja olet toimintatyyliltäsi ulospäinsuuntautunut ja erilaisiin tehtäviin tarttuva.

Omaat sujuvat viestintätaidot sekä suomen- että englanninkielellä. Olet tottunut käyttämään erilaisia järjestelmiä, ja excel on sinulle tuttu työkalu. Hakijalle katsomme eduksi aikaisemman HRM- järjestelemän käyttäjäkokemuksen (Elbit tai vastaava), ja olet mahdollisesti aikaisemmin toiminut esimies-, kouluttaja- tai HR-tehtävissä.
Tehtävään soveltuu esim. kaupallinen koulutus.

Työaika on pääsääntöisesti normaali toimistoaika, mutta haemme henkilöä, joka pystyy tarvittaessa joustamaan työajoissa työtilanteen mukaan. Työpiste sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla Airpron hallinnossa. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä lentoliikenteen parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Head of HR and Training Kaisa Kauppinen.
Hakeminen
Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 15.1.2018 mennessä kaisa.kauppinen@airpro.fi
Työnantaja Airpro
Osoite Airpro, Hallinto
Ilmoitus jätetty 03.01.2018
Työtunnit vakituinen
Viimeinen hakupäivä 16.01.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat