Aviapolis työpaikat

285 työpaikkailmoitusta, 88 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Kesätöihin Lentokonekuormaajaksi Airpro

Työpaikan kuvaus

Tule tiimiimme kesätöihin lentokonekuormaajan tehtäviin!

Airpro hakee hyvällä asenteella varustettuja, reippaita lentokonekuormaajia kesätöihin Helsinki-Vantaalle. Rekrytoimme henkilöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin kesäkautemme ajaksi. Kesätyökautemme kestää huhtikuulta elokuun loppuun.

Lentoaseman hektisessä työympäristössä hyvä paineensietokyky auttaa sinua työssäsi. Kuormaajana olet osa Airpron ainutlaatuista palveluketjua ja saatat lentokoneet matkaan ripeästi osana tiimiäsi. Meille on kunnia-asia, että lentokoneet lähtevät turvallisesti ja ajallaan. Se edellyttää tarkkuutta ja tiimityötä jokaiselta airprolaiselta, niin kuormaajalta kuin lähtöselvittäjältäkin. Työskennellessäsi et tingi ilmailusäädösten mukaisesta toimintatavasta, ja tunnet ammattiylpeyttä huolellisesta, tarkasta työnjäljestäsi – se on laatua!

Oleellisena osana työhön kuuluu matkatavaroiden siirtoa ja nostamista. Työtä tehdään ajoittain hankalissa työasennoissa ja haastavissa olosuhteissa, joten sinulla tulee olla hyvä fyysinen kunto. Edellytämme B-ajokorttia ja nuhteetonta taustaa. Tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä ja joustavaa elämäntilannetta, jotta pystyt työskentelemään varhaisina aamuina ja myöhäisinä iltoina. Työvuoron pituus vaihtelee 4-12 tunnin välillä; olemmehan aina valmiita palvelemaan lentoyhtiöitä heidän aikataulunsa mukaan.

Edellytämme kuormaajalta hyvää suomenkielen taitoa. Tehtäviisi kuuluu myös kommunikointi koneen miehistön kanssa, mistä selviät englanninkielen perustaidoilla. Et tarvitse aiempaa kokemusta kuormaajan tehtävistä, sillä koulutamme sinut tehtävään. Tässä työssä reipas ja ripeätahtinen työote ratkaisee!

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisessa ja jatkuvasti kasvavassa työympäristössä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Saat tehdä työtä tutkitusti hyvähenkisessä tiimissä. Olemme uudistaneet maapalvelukalustoamme, joten käytössäsi on moderni työvälinevalikoima.

Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana, joten ethän aikaile! Hakemusten perusteella henkilöt kutsutaan helmi-maaliskuun aikana pidettäviin haastatteluihin. Tehtävään valitut henkilöt aloittavat työt 9.4.2018 viikon mittaisella peruskoulutuksella tehtävään.

Airpro on osa AviapolisJobs-työnantajayhteisöä.

Airpro on perustettu vuonna 1994 ja kuuluu Finavia-konserniin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, jotka tarvitsevat asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua reittiliikenteensä ja charter-liikenteensä toimintaa varten. Airpro-konsernin palveluksessa on 1450 osaavaa oman alansa ammattilaista, joista olemme ylpeitä.

Hakeminen
Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen työnhakulomake 11.3.2018 mennessä.
Työnantaja Airpro
Osoite Airpro, Vantaa
Ilmoitus jätetty 15.01.2018
Työtunnit määräaikainen
Viimeinen hakupäivä 12.03.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat