Aviapolis työpaikat

237 työpaikkailmoitusta, 60 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Linja-autonkuljettaja Airpro

Työpaikan kuvaus

Tule tiimiimme linja-autonkuljettajan tehtäviin!

Airpro hakee ammattitaitoisia linja-autonkuljettajia Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Haemme vahvistusta joukkoomme tarjoamalla määräaikaisia työsuhteita vuoden loppuun saakka. Työtehtäviisi kuuluvat matkustajien kuljettaminen lähtöporteilta lentokoneille, sekä avustettavien lentomatkustajien ja lentävän miehistön kuljetukset. Myös matkustajien kuljetus lentoaseman parkkialueiden ja terminaalien välillä kuuluvat toimenkuvaasi.

Lentoaseman hektisessä työympäristössä hyvä paineensietokyky auttaa Sinua työssäsi. Kuljettajana olet osa Airpron ainutlaatuista palveluketjua ja kohtaat tuhansia matkustajia työvuorosi aikana. Arvostamme asiakaspalvelualttiutta ja täsmällisyyttä. Meille on kunnia-asia, että lentokoneet lähtevät ajallaan, ja se edellyttää tarkkuutta ja tiimityötä jokaiselta airprolaiselta lähtöselvittäjästä linja-autonkuljettajaan.

Edellytämme D-ajokorttia, vähintään vuoden kokemusta linja-auton tai muun raskaan liikenteen ajosta sekä ammattikuljettajan pätevyyttä. Vaadimme nuhteetonta taustaa, sillä tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Perehdytämme sinut lentoaseman liikennesääntöihin, mutta toimintaympäristön tunteminen on eduksi. Mikäli Sinulla on jo kokemusta Helsinki-Vantaan lentokentän liikenteessä toimimisesta, saattaa paikka olla Sinun.

Tarjoamme monipuolisia henkilökuljetustehtäviä mielenkiintoisessa ja jatkuvasti kasvavassa työympäristössä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Teemme töitä moniosaaja-mallilla ja pyrimme työntekijöidemme laajaan käytettävyyteen. Voit mahdollisesti myöhemmin perustyösi ohella kouluttautua esimerkiksi turvatarkastajan tehtäviin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän aikaile. Työt alkavat heti kun sopivia henkilöitä löytyy!

Airpro on perustettu vuonna 1994 ja kuuluu Finavia-konserniin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, jotka tarvitsevat asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua reittiliikenteensä ja charter-liikenteensä toimintaa varten. Airpro-konsernin palveluksessa on 1300 osaavaa, oman alansa ammattilaista, joista olemme ylpeitä.

Airpro on osana AviapolisJobs työnantajayhteisöä!
Hakeminen
Mikäli kiinnostuit niin täytä sähköinen työnhakulomake 22.6.2017 mennessä osoitteessa
Työnantaja Airpro
Osoite Airpro, Vantaa
Ilmoitus jätetty 24.05.2017
Työtunnit määräaikainen
Viimeinen hakupäivä 23.06.2017
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat