Aviapolis työpaikat

237 työpaikkailmoitusta, 60 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Turvatarkastaja Airpro

Työpaikan kuvaus

Tule tiimiimme ilmailualalle turvatarkastajan tehtäviin!

Airpro hakee ahkeria asiakaspalvelijoita turvatarkastajiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Rekrytoimme henkilöitä vakituisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Kansainvälisessä ympäristössä pääset käyttämään kaikkea kielitaitoasi. Perusvaatimuksena on erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä englannin kielen taito. Et tarvitse aiempaa kokemusta turvatarkastuksesta, me koulutamme sinut tehtävään. Tässä työssä palvelualtis asenne ratkaisee!

Turvatarkastajan työssä asiakaspalvelu ja tarkkaan säädeltyjen turvallisuusmääräysten noudattaminen yhdistyvät. Olet osa Airpron ainutlaatuista palveluketjua ja kohtaat tuhansia matkustajia työvuorosi aikana. Halu auttaa näkyy työsi laadussa ja pyrit tarjoamaan matkustajille hyvän asiakaspalvelukokemuksen. Saat tehdä työtä tutkitusti hyvähenkisessä tiimissä. Asenteellamme vaikutamme niin omaan, kuin kollegammekin päivään. Työyhteisön hyvinvointi auttaa jaksamaan turvatarkastuksen korkean laadun säilyttämisessä ajoittain hyvinkin hektisessä työympäristössä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisessa ja jatkuvasti kasvavassa työympäristössä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kun osaamisesi laajenee, voit sijoittua eri turvatarkastuspisteille lentokentälle saman työpäivän aikana. Teemme töitä moniosaajamallilla ja meillä Airprossa Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua. Turvatarkastuksen ohella saatat myöhemmin halutessasi työskennellä esimerkiksi lähtöporteilla tai lentokoneen kuormaajana.

Turvatarkastajana sinulla on tärkeä rooli siviili-ilmailun turvaamisessa. Siksi vaadimme nuhteetonta taustaa ja tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä ja joustavaa elämäntilannetta, jotta pystyt työskentelemään varhaisina aamuina ja myöhäisinä iltoina. Asiakaspalvelutilanteet ovat ajoittain haastavia ja vaativia, joten jos sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä, katsotaan se sinulle eduksi. Matkatavaroiden turvatarkastus edellyttää virheetöntä värinäköä. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, sillä työ on pääsääntöisesti seisomatyötä ja työvuoron pituus vaihtelee 4-12 tuntiin: olemmehan aina valmiita palvelemaan lentoyhtiöitä heidän aikataulunsa mukaan. Arvostamme valmiutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten ethän aikaile! Rekrytoimme henkilöitä 20.11.2017 alkavalle turvatarkastajan peruskurssille. Peruskoulutus kestää viikon ja työt alkavat heti koulutusviikon jälkeen. Haastattelut pidetään viikoilla 41 ja 42.

Airpro on perustettu vuonna 1994 ja kuuluu Finavia-konserniin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, jotka tarvitsevat asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua reittiliikenteensä ja charter-liikenteensä toimintaa varten. Airpro-konsernin palveluksessa on 1400 osaavaa, oman alansa ammattilaista, joista olemme ylpeitä.

Airpro on osana AviapolisJobs työnantajayhteisöä!


Hakeminen
Mikäli kiinnostuit niin täytä sähköinen työnhakulomake 15.10.2017 mennessä osoitteessa
Työnantaja Airpro
Osoite Airpro, Vantaa
Ilmoitus jätetty 06.10.2017
Työtunnit vakituinen
Viimeinen hakupäivä 16.10.2017
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat