Aviapolis työpaikat

200 työpaikkailmoitusta, 54 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Turvatarkastajaksi Helsinki-Vantaalle Airpro

Työpaikan kuvaus

Tule tiimiimme ilmailualalle turvatarkastajan tehtäviin!

Airpro hakee ahkeria asiakaspalvelijoita turvatarkastajiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Rekrytoimme henkilöitä vakituisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Kansainvälisessä ympäristössä pääset käyttämään kaikkea kielitaitoasi. Perusvaatimuksena on erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä englannin kielen taito. Et tarvitse aiempaa kokemusta turvatarkastuksesta, me koulutamme sinut tehtävään. Tässä työssä palvelualtis asenne ratkaisee!

Turvatarkastajan työssä asiakaspalvelu ja tarkkaan säädeltyjen turvallisuusmääräysten noudattaminen yhdistyvät. Olet osa Airpron ainutlaatuista palveluketjua ja kohtaat tuhansia matkustajia työvuorosi aikana. Halu auttaa näkyy työsi laadussa ja pyrit tarjoamaan matkustajille hyvän asiakaspalvelukokemuksen. Saat tehdä työtä tutkitusti hyvähenkisessä tiimissä. Asenteellamme vaikutamme niin omaan, kuin kollegammekin päivään. Työyhteisön hyvinvointi auttaa jaksamaan turvatarkastuksen korkean laadun säilyttämisessä ajoittain hyvinkin hektisessä työympäristössä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisessa ja jatkuvasti kasvavassa työympäristössä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kun osaamisesi laajenee, voit sijoittua eri turvatarkastuspisteille lentokentälle saman työpäivän aikana.

Turvatarkastajana sinulla on tärkeä rooli siviili-ilmailun turvaamisessa. Siksi vaadimme nuhteetonta taustaa ja tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä ja joustavaa elämäntilannetta, jotta pystyt työskentelemään varhaisina aamuina ja myöhäisinä iltoina. Asiakaspalvelutilanteet ovat ajoittain haastavia ja vaativia, joten jos sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä, katsotaan se sinulle eduksi. Matkatavaroiden turvatarkastus edellyttää virheetöntä värinäköä. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, sillä työ on pääsääntöisesti seisomatyötä ja työvuoron pituus vaihtelee 4-12 tuntiin: olemmehan aina valmiita palvelemaan lentoyhtiöitä heidän aikataulunsa mukaan. Arvostamme valmiutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa.

Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana joten ethän aikaile! Rekrytoimme henkilöitä kesä–elokuun aikana järjestettäville turvatarkastajan peruskursseille. Kurssi kestää viikon ja työt alkavat heti koulutusviikon jälkeen. Haastattelut aloitetaan viikolla 19.

Huom! Turvatarkastuksen kesätyöpaikat on täytetty. Tässä haussa etsimme henkilöitä, jotka etsivät pitempiaikaista vakituista työtä.

Airpro on osana AviapolisJobs työnantajayhteisöä!

Airpro on perustettu vuonna 1994 ja kuuluu Finavia-konserniin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, jotka tarvitsevat asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua reittiliikenteensä ja charter-liikenteensä toimintaa varten. Airpro-konsernin palveluksessa on 1450 osaavaa, oman alansa ammattilaista, joista olemme ylpeitä.

Hakeminen
Mikäli kiinnostuit niin täytä sähköinen työnhakulomake 24.6.2018 mennessä osoitteessa
Työnantaja Airpro
Osoite Paikkakunta
Ilmoitus jätetty 03.05.2018
Työtunnit työsuhteen laatu (param)
Viimeinen hakupäivä 24.06.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat