Aviapolis työpaikat

243 työpaikkailmoitusta, 79 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Turvatarkastajaksi Helsinki-Vantaalle Airpro

Työpaikan kuvaus

Tule tiimiimme ilmailualalle turvatarkastajan tehtäviin!

Airpro hakee ahkeria asiakaspalvelijoita turvatarkastajiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Rekrytoimme henkilöitä vakituisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Kansainvälisessä ympäristössä pääset käyttämään kaikkea kielitaitoasi. Perusvaatimuksena on erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä englannin kielen taito. Et tarvitse aiempaa kokemusta turvatarkastuksesta, me koulutamme sinut tehtävään. Tässä työssä palvelualtis asenne ratkaisee!

Turvatarkastajan työssä asiakaspalvelu ja tarkkaan säädeltyjen turvallisuusmääräysten noudattaminen yhdistyvät. Olet osa Airpron ainutlaatuista palveluketjua ja kohtaat tuhansia matkustajia työvuorosi aikana. Halu auttaa näkyy työsi laadussa ja pyrit tarjoamaan matkustajille hyvän asiakaspalvelukokemuksen. Saat tehdä työtä tutkitusti hyvähenkisessä tiimissä. Asenteellamme vaikutamme niin omaan, kuin kollegammekin päivään. Työyhteisön hyvinvointi auttaa jaksamaan turvatarkastuksen korkean laadun säilyttämisessä ajoittain hyvinkin hektisessä työympäristössä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisessa ja jatkuvasti kasvavassa työympäristössä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kun osaamisesi laajenee, voit sijoittua eri turvatarkastuspisteille lentokentälle saman työpäivän aikana.

Turvatarkastajana sinulla on tärkeä rooli siviili-ilmailun turvaamisessa. Siksi vaadimme nuhteetonta taustaa ja tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä ja joustavaa elämäntilannetta, jotta pystyt työskentelemään varhaisina aamuina ja myöhäisinä iltoina. Asiakaspalvelutilanteet ovat ajoittain haastavia ja vaativia, joten jos sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä, katsotaan se sinulle eduksi. Matkatavaroiden turvatarkastus edellyttää virheetöntä värinäköä. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, sillä työ on pääsääntöisesti seisomatyötä ja työvuoron pituus vaihtelee 4-12 tuntiin: olemmehan aina valmiita palvelemaan lentoyhtiöitä heidän aikataulunsa mukaan. Arvostamme valmiutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa.

Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana joten ethän aikaile! Rekrytoimme henkilöitä tammi-helmikuun aikana järjestettäville turvatarkastajan peruskursseille. Ensisijaisesti haemme henkilöitä, jotka pystyvät aloittamaan työt kokoaikaisesti 8.1.2018 alkavasta peruskurssista. Kurssi kestää viikon ja työt alkavat heti koulutusviikon jälkeen. Haastattelut pidetään marras-joulukuun aikana.

Airpro on perustettu vuonna 1994 ja kuuluu Finavia-konserniin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, jotka tarvitsevat asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua reittiliikenteensä ja charter-liikenteensä toimintaa varten. Airpro-konsernin palveluksessa on 1400 osaavaa, oman alansa ammattilaista, joista olemme ylpeitä.

Airpro on osana AviapolisJobs työnantajayhteisöä!

Hakeminen
Mikäli kiinnostuit niin täytä sähköinen työnhakulomake 17.12.2017 mennessä.
Työnantaja Airpro
Osoite Airpro, Vantaa
Ilmoitus jätetty 13.11.2017
Työtunnit vakituinen
Viimeinen hakupäivä 17.12.2017
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat