Aviapolis työpaikat

200 työpaikkailmoitusta, 54 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Apron Controller Finavia

Työpaikan kuvaus

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, joka operoi 21 lentoasemaa Suomessa. Toimintamme ydin on tinkimätön turvallisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Palvelulupauksemme, For Smooth Travelling - sujuvasti matkaan, on jokapäiväisen toimintamme osuva kiteytys.

Helsinki Airportin Apron Control -yksikkö vastaa mm. ilma-aluspaikoituksen suunnittelusta, lentoliikennettä koskevan tiedon tuottamisesta, asematason valvonnasta ja jäänpoistoinfrastruktuurin koordinaatiosta. Yksikkö toimii vuoden jokaisena päivänä 24h vuorokaudessa.

Haemme nyt Apron Controlleria vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit vuorossasi lennonjohtotornissa sijaitsevassa Apron Controllissa. Tehtäviisi kuuluvat lentokonepaikoituksen suunnittelu, asematasovalvonnan työtehtävät kuten lentokonehinausten koordinointi sekä lentoliikennettä tukevan tiedon tuottaminen. Työ on jaksotyötä.

Odotamme sinulta vähintään lukion oppimäärää tai vastaavaa koulutusta. Edellytämme, että tulet toimeen ryhmässä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Hakijalla tulee löytyä paineensietokykyä sekä kykyä hallita aikarajoitteisia samanaikaisia tehtäviä. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää tietojärjestelmien osaamista sekä englannin kielen taitoa. Kokemus lentokenttäalueella työskentelystä katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Head of Apron Control Mika Järvinen p. 020 708 3306 pe 5.1.2018 klo 10:00-14:00.

Hakeminen
Hae tehtävään 14.1.2018 mennessä täyttämällä oheinen hakulomake. Liitä mukaan ansioluettelosi.
Työnantaja Finavia
Osoite Vantaa
Ilmoitus jätetty 22.12.2017
Viimeinen hakupäivä 14.01.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat