Aviapolis työpaikat

258 työpaikkailmoitusta, 82 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Järjestelmäasiantuntija Finavia

Työpaikan kuvaus

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, joka operoi 21 lentoasemaa Suomessa. Toimintamme ydin on tinkimätön turvallisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Palvelulupauksemme, For Smooth Travelling - sujuvasti matkaan, on jokapäiväisen toimintamme osuva kiteytys.

Haemme Finavian Tietohallinnon Hallinnonratkaisut-yksikköön Teknistä Järjestelmävelhoa vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko se tyyppi, jonka nenä haistaa pitkän lokitiedoston riviltä 1995 heti toistuvan ongelman hajun? Se, joka luo etätyöpöytäyhteyden palvelimelle ja löytää kaatuneen eräajon nopeammin, kun sivustaseuraaja ehtii mainita kotona naukuvan nisäkäslajin. Juuri se sama, jolle työasemat, Citrixit, lähiverkot ja palvelimet ovat tuttua kauraa, mutta jonka sydän erityisesti haluaa ymmärtää miten sovellukset ja tietokannat teknisesti toimivat.

Tulet työskentelemään hallinnon järjestelmien parissa kehittäen ja ylläpitäen useita tietojärjestelmäratkaisuja. Palvelinalustoina meillä on Windowsien lisäksi myös vaihtoehtotuotteita. Järjestelmät tallentavat tietonsa tietokantaan, joten pääset upottamaan sormesi myös tietokannan saloihin. Konepellin alta löytyy Oraclen, Microsoftin sekä edullisempien lisenssien tietokantaratkaisuja.

Tässä duunissa ei pärjää, ellei osaa ja uskalla työntää sormia syvälle tekniikan saveen. Sinun pitää tulla ymmärretyksi sekä suomenkielisten, että englantia puhuvien keskuudessa. Voit olla uran alkuvaiheessa oleva kehityskelpoinen yksilö tai mittavien järjestelmäratkaisujen parissa marinoitu syväosaaja. Tutkintotodistus olisi hyvä löytyä vähintään AMK-tasolta. On myös hyvin tärkeää, että oppimiskynnyksesi on matala ja et pelkää tarttua uusin teknisiin haasteisiin.

Meillä on tarjota todella mielenkiintoinen duuni, jossa järjestelmät ovat osa ilmailua. Saat hyvät työsuhde-edut ja huippumukavat työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla lentoaseman kupeessa, josta voit spottailla kiitoteillä liikkuvia ilma-aluksia huomattavasti helpommin kuin kenttäaitojen ulkopuolelta.Hakeminen
Otatko haasteen vastaan? Lisätietoja tehtävästä antaa sovelluspäällikkö Juha Merivirta 19.10.2017 klo 13-15 ja 23.10.2017 klo 9-11. p. 040-1580444Hae tehtävää 31.10.2017 mennessä oheisella hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Työnantaja Finavia
Osoite Vantaa
Ilmoitus jätetty 06.10.2017
Viimeinen hakupäivä 01.11.2017
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat