Aviapolis työpaikat

285 työpaikkailmoitusta, 88 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Operation Supervisor Finavia

Työpaikan kuvaus

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jonka tavoitteena on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Lentoasemaverkostoomme kuluu 21 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Päälentoasemamme Helsinki-Vantaa on johtava eurooppalainen kauko- ja vaihtoliikenteen solmukohta. Yhdessä lentoasemillamme toimivien kumppaniemme kanssa tarjoamme matkustajille maailmanluokan palveluita ja teemme heidän liikkumisestaan turvallista ja huoletonta.

Airport Operations Center (APOC) tuottaa Finavian lentoasemien sekä liikenteen kokonaistilannekuvaa. Poikkeustilanteissa APOC toimii osana Helsinki-Vantaan lentoaseman johtokeskusta. Terminal Control vastaa Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajavirroista sekä terminaalien sujuvasta toiminnasta.

Haemme Vantaalle oma-aloitteista, aikaansaavaa sekä yhteistyökykyistä Operations Supervisoria vakituiseen työsuhteeseen APOC - Terminal Control -yksikköön.

Työssäsi toimit Operations Supervisorina molemmissa toiminnoissa APOC:ssa sekä Terminal Controlissa. Kokoat aktiivisesti tietoa lentoasemaverkoston tilannekuvasta, arvioit vaikutuksia sekä jaat analysoitua tietoa Finavian organisaatiolle ja sidosryhmille. Varmistat toimintaprosessien käynnistymisen poikkeus- ja häiriötilanteissa sekä vastaat terminaalien matkustajaprosessien päivittäisestä suunnittelusta ja operoinnista ja osallistut niiden kehittämiseen.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on taitoa käyttää tehokkaasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä, kerätä ja koostaa tietoa sekä tuottaa ja ylläpitää dokumentointia. Kykenet seuraamaan ja hallitsemaan useita samanaikaisia toimintoja ja prosessien keskinäisiä riippuvuuksia. Hahmotat poikkeamia ja niiden kokonaisvaikutuksia. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä toimiessasi eri sidosryhmien kanssa. Työskentelet joustavasti myös paineen alla.

Lisäksi edellytämme kokemusta vaativasta esimiestyöstä, toimintojen koordinoinnista ja ohjaustehtävistä sekä hyvää englannin suullista ja kirjallista taitoa. Koulutusvaatimus on AMK-tutkinto tai vastaava.

Tarjoamme työtä, jossa tulet oppimaan paljon, saat mielenkiintoisia tehtäviä ja pääset toimimaan osana ammattitaitoista, hyväntuulista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä!


Hakeminen
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 11-13 Jani Ceder (Head of APOC), p. 040 668 5770 ja Jari Härkönen (Head Of Terminal Control), p. 050 381 0205.Hae tehtävää 2.9.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.
Työnantaja Finavia
Osoite Vantaa
Ilmoitus jätetty 09.08.2018
Viimeinen hakupäivä 03.09.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat