Aviapolis työpaikat

258 työpaikkailmoitusta, 82 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Prosessi- ja ylläpito-operaattori järjestelmien huolto-, korjaus- ja operointitehtäviin Finavia

Työpaikan kuvaus

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jossa ylläpidämme ja kehitämme omistamaamme lentoasemaverkostoa.Toimintamme ydin on tinkimätön turvallisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Palvelulupauksemme, For Smooth Travelling - sujuvasti matkaan, on jokapäiväisen toimintamme osuva kiteytys.

Equipment Maintenance -yksikkö vastaa lentoasemalla laajojen automaattisten matkatavarakuljetinjärjestelmien ylläpidosta, operoinnista ja prosessien ohjaamisesta. Tämän lisäksi yksikön vastuualueisiin kuuluvat myös mm. turvatekniikan, matkustajasiltojen sekä automaattiovien ylläpitotehtävät.

Haemme tiimimme vahvistukseksi Helsinki - Vantaan lentoasemalle prosessi- ja ylläpito-operaattoria vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluvat erilaiset matkatavara- ja turvatekniikkajärjestelmien huolto- ja korjaustyöt sekä järjestelmän operatiiviset tehtävät, kuten kuljetinjärjestelmän ylläpitotehtävät, turvatekniikan ennakoiva ja korjaava kunnossapito ja matkatavaraprosessin sujuvuuden varmistaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään toisen asteen soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. automaatio-, sähkö- tai elektroniikka-asentaja) ja ongelmaratkaisukykyä. Odotamme, että olet tiimityötaitoinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla pysyy langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut teknisistä laitteista. Työssäsi käytät erilaisia ohjelmistosovelluksia, joten hyvät it-taidot sekä englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on välttämätöntä. Työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä ja kappaletavara-automaatiojärjestelmistä luetaan eduksi. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Työ on 2-vuorotyötä.Hakeminen
Kiinnostuitko? Hae tehtävää 7.1.2018 mennessä täyttämällä oheinen hakulomake. Liitä mukaan ansioluettelosi.
Työnantaja Finavia
Osoite Vantaa
Ilmoitus jätetty 13.12.2017
Viimeinen hakupäivä 08.01.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat