Aviapolis työpaikat

243 työpaikkailmoitusta, 79 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Prosessi- ja ylläpito-operaattori Finavia

Työpaikan kuvaus

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jossa ylläpidämme ja kehitämme omistamaamme lentoasemaverkostoa.Toimintamme ydin on tinkimätön turvallisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Palvelulupauksemme, For Smooth Travelling - sujuvasti matkaan, on jokapäiväisen toimintamme osuva kiteytys.

Equipment Maintenance -yksikkö vastaa lentoasemalla laajojen automaattisten matkatavarakuljetinjärjestelmien ylläpidosta, operoinnista ja prosessien ohjaamisesta. Tämän lisäksi yksikön vastuualueisiin kuuluvat myös mm. turvatekniikan, matkustajasiltojen sekä automaattiovien ylläpitotehtävät.

Haemme tiimimme vahvistukseksi Helsinki - Vantaan lentoasemalle prosessi- ja ylläpito-operaattoria vakituiseen työsuhteeseen.

Prosessi- ja ylläpito-operaattorin tehtäviin kuuluvat erilaiset matkatavara- ja turvatekniikkajärjestelmien huolto- ja korjaustyöt sekä järjestelmän operatiiviset tehtävät, kuten kuljetinjärjestelmän ylläpitotehtävät, turvatekniikan ennakoiva ja korjaava kunnossapito ja matkatavaraprosessin sujuvuuden varmistaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään toisen asteen soveltuvaa teknistä koulutusta ja ongelmaratkaisukykyä. Odotamme, että olet tiimityötaitoinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla pysyy langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut teknisistä laitteista. Työssäsi käytät erilaisia ohjelmistosovelluksia, joten hyvät it-taidot sekä englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on välttämätöntä. Työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä ja kappaletavara-automaatiojärjestelmistä luetaan eduksi. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Työ on 2-vuorotyötä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Lassi Uotinen p. 020 708 3532 arkisin klo 9:00-11:00.

Hakeminen
Hae tehtävään 12.11.2017 mennessä täyttämällä oheinen hakulomake. Liitä mukaan ansioluettelosi.
Työnantaja Finavia
Osoite Vantaa
Ilmoitus jätetty 23.10.2017
Viimeinen hakupäivä 13.11.2017
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat