Aviapolis työpaikat

269 työpaikkailmoitusta, 104 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Prosessi- ja ylläpito-operaattori Finavia

Työpaikan kuvaus

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jossa ylläpidämme ja kehitämme omistamaamme lentoasemaverkostoa. Toimintamme ydin on tinkimätön turvallisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Palvelulupauksemme, For Smooth Travelling - sujuvasti matkaan, on jokapäiväisen toimintamme osuva kiteytys.

Equipment Maintenance -yksikkö vastaa lentoasemalla automaattisen matkatavarakuljetinjärjestelmän ylläpidosta, operoinnista ja prosessien ohjaamisesta. Tämän lisäksi yksikön vastuualueisiin kuuluvat myös mm. turvatekniikan, matkustajasiltojen sekä automaattiovien ylläpitotehtävät.

Haemme tiimimme vahvistukseksi Helsinki - Vantaan lentoasemalle huolto- ja ylläpitotehtäviin prosessi-ja ylläpito-operaattoria vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä painottuu matkatavarakuljetinjärjestelmän operointi-, huolto- ja ylläpitotehtäviin. Vastaat tehtävässä mm. matkatavarajärjestelmän prosessien toiminnasta ja ongelmatilanteiden ratkaisemisesta. Tehtävään kuuluvat lisäksi erilaiset automaattiovien- ja turvatekniikkajärjestelmien huolto-, ylläpito ja korjaustyöt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä ja valmiuksia työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa teknisessä tuotantoympäristössä. Suurien prosessikokonaisuuksien hahmottaminen ja hallinta ei tuota sinulle ongelmia ja pystyt kommunikoimaan tilannekuvaa tehokkaasti eri sidosryhmille. Koulutustaustasi puolesta sinulla on vähintään toisen asteen soveltuva tekninen koulutus (esim. mekaanisen puolen kunnossapito-, automaatio-, sähkö- tai elektroniikka-asentaja). AMK-tason opinnot, sekä kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ja kappaletavara-automaatiojärjestelmistä luetaan eduksi.

Odotamme, että olet tiimityötaitoinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla pysyy langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut logistiikkaprosesseista. Työssäsi käytät erilaisia ohjelmistosovelluksia, joten hyvät it-taidot sekä englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on välttämätöntä. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Työ on 2-vuorotyötä.


Hakeminen
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa 22.8 klo 9-12 ja 29.8 klo 9-12 Maintenance Manager Lassi Uotinen p. 020 708 3532.Hae tehtävää 2.9.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.Työnantaja Finavia
Osoite Vantaa
Ilmoitus jätetty 14.08.2018
Viimeinen hakupäivä 03.09.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat