Aviapolis työpaikat

259 työpaikkailmoitusta, 82 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Service Advisor Finavia

Työpaikan kuvaus

TULE MUKAAN LUOMAAN URAASI VOIMAKKAASTI KEHITTYVÄSSÄ TOIMINTAYMPÄRISTÖSSÄ!

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, joka mahdollistaa sujuvan lentoliikenteen ja kansainväliset yhteydet Suomesta maailmalle ja maailmalta Suomeen. Toimintamme ydin on tinkimätön turvallisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Palvelulupauksemme, For Smooth Travelling - sujuvasti matkaan, on jokapäiväisen toimintamme osuva kiteytys.

Customer Service -yksikkö palvelee matkustajia, lentoasemalla toimivia yrityksiä, lentoyhtiöitä huolintaliikkeineen, maaliikenteen yhteistyökumppaneita, sekä vastaa lentoaseman pysäköinnin toimivuudesta. 30 ammattilaisen voimin palvelemme asiakkaitamme vuorokauden ympäri, 365 päivää vuodessa.

Etsimme nyt Vantaalle kiinan kielen taitavaa palveluneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluneuvojamme ovat moniosaajia, joilta luonnistuu asiakaspalvelu kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse sekä sosiaalisessa mediassa. Palveluneuvojamme auttavat matkustajiamme ja b-2-b asiakkaitamme lentoasemalla niin sisällä kuin ulkonakin.

Meille on tärkeää matkustajiemme sujuva matkalle lähtö ja paluu sekä yhteistyökumppaneittemme toiminnan sujuminen. Odotamme, että olet positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, joka ei hermostu hektisessäkään tilanteessa. Olet organisointikykyinen ja joustava ja sinulla on hyvä palveluasenne. Pystyt kommunikoimaan suullisesti ja kirjallisesti kiinan lisäksi myös suomeksi ja englanniksi. Olet sinut normaalien tietojärjestelmien käytössä. Arvostamme esimerkiksi kaupallisen tai matkailualan koulustasi. Tarvitset tässä tehtävässä B-ajokorttia.

Työ on vuorotyötä 114 h 45 min/3 vko.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Nina Vainioranta p. 020 708 3235.


Hakeminen
Hae tehtävää 5.11.2017 mennessä täyttämällä oheinen hakulomake. Liitä mukaan ansioluettelosi.
Työnantaja Finavia
Osoite Vantaa
Ilmoitus jätetty 19.10.2017
Viimeinen hakupäivä 06.11.2017
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat