Aviapolis työpaikat

291 työpaikkailmoitusta, 97 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Kausi- ja kesätyöntekijöitä tavaran vastaanottoon Finnair

Työpaikan kuvaus


Finnair Kitchen kehittää inflight-ruokakonsepteja ja hallinnoi lentomyynnin ja -palveluiden logistiikkaa. Maukas ja kaunis ateria on tärkeä osa asiakaskokemusta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn valikoiman bisnes- ja turistiluokan aterioita, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja sisältävät pohjoismaisia makuja. Tuotekehitystiimimme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat erikoistuneet sekä länsimaisiin että japanilaisiin ruokiin. Nordic Business Class -aterioiden menut puolestaan kehitämme yhteistyössä pohjoismaisten huippukokkien kanssa. Palvelemme vuosittain 12 miljoonaa Finnairin matkustajaa.

Etsitkö kesätöitä? Haemme nyt joukkoomme reippaita

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TAVARAN VASTAANOTTOON

Helsinki-Vantaalle! Työtehtäviisi tavaran vastaanotossa kuuluvat saapuvien tavaroiden vastaanottaminen, turva- ja laaduntarkastaminen sekä paikoilleen toimittaminen.

Kesätyö Finnair Kitchenin monipuolisessa työympäristössä on loistava mahdollisuus hankkia arvokasta työkokemusta, kartuttaa työelämätaitoja ja tutustua uusiin ihmisiin. Se on myös ainutlaatuinen tilaisuus päästä kurkistamaan Finnairin lennonaikaisten tarjoiluiden ja palveluiden valmisteluihin. Haluamme onnistua matkustajien palvelemisessa tarjoamalla erinomaista laatua suosittujen matkustuskuukausien aikana kesällä . Tarvitsemmekin avuksemme innokkaita ja yhteistyökykyisiä kesätyöntekijöitä, joilta ei katoa pilke silmäkulmasta vilkkaimpinakaan hetkinä.

Odotamme sinulta
 • myönteistä asennetta työntekoon
 • oma-aloitteellisuutta ja huolellisuutta
 • hyvää fyysistä kuntoa
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • 18 vuoden ikää
 • nuhteetonta taustaa, jotta voit työskennellä lentokenttäalueella: ennen töiden aloitusta kaikille työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys
 • hygieniapassia

Tarjoamme sinulle
 • kattavan perehdytyksen
 • mukavat työkaverit ja esimiehen tuen
 • luotettavan ja työntekijöistään huolehtivan työnantajan
 • kansainvälisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja ison konsernin edut
 • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentällä

Katsomme eduksi elintarviketuntemuksen sekä kokemuksen varasto- ja logistiikkatyöstä, mutta tärkeimpänä pidämme kuitenkin myönteistä asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan. Kesätyöt alkavat porrastetusti toukokuun alusta ja kestävät elo- tai syyskuun loppuun. Töitä tavaran vastaanotossa tehdään pääosin varhain alkavassa päivävuorossa.

Kausi- ja kesärekrytoinnin usein esitetyt kysymykset vastauksineen löydät täältä.

Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana! Lähetämme väliaikatiedot ja haastattelukutsut sähköpostiisi, joten seuraathan sähköpostiasi.

Koska elintarvikehygienia ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä, olemme savuton työpaikka.
Työnantaja Finnair
Osoite 01530 Vantaa
Ilmoitus jätetty 07.01.2019
Viimeinen hakupäivä 03.02.2019
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat