Aviapolis työpaikat

200 työpaikkailmoitusta, 71 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Lentoemäntä, stuertti Nordic Regional Airlines Oy

Työpaikan kuvaus

Nordic Regional Airlines eli Norra, on suomalainen lentoyhtiö. Yhtiön ydintehtävänä on tuottaa turvallista, korkealuokkaista ja laadukasta alueellista lentotoimintaa muille lentoyhtiöille ketterästi, ekologisesti ja kustannustehokkaasti. Norra on Finnairin preferoima kumppani ja operoi merkittävää osaa Finnairin kotimaan ja Euroopan liikenteestä. Yhtiö operoi vuosittain yli 50 000 lentoa.

Norran moderniin ja nuoreen laivastoon kuuluu 24 lentokonetta, joista 12 ovat erinomaisesti lyhempiin välimatkoihin ja pohjoiseen ilmastoon sopivia ATR-potkuriturbiinikoneita ja 12 hieman pidempiin välimatkoihin ja Eurooppa-liikenteeseen erinomaisesti soveltuvia Embraer E190-suihkukoneita. Yhtiön pääkonttori ja operatiivinen keskus sijaitsee Helsinki-Vantaalla ja taloushallinto Seinäjoella. Lentoyhtiö on merkittävä työnantaja kotimaan ilmailualalla työllistäen noin 600 henkilöä Suomessa. Yhtiön omistaa Finnair Oyj (100%).

TEHTÄVÄN KUVAUS:
Haemme jälleen sekä uusia että kokeneita LENTOEMÄNTIÄ & STUERTTEJA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Onko erinomainen asiakaspalvelu sinulle sydämen asia ja etsitkö haasteita ilmailun parista? Jos mieluiten myös työskentelet ilmailualan nuorekkaimmassa yrityksessä, mahtavien työkavereiden seurassa, tämä voi olla sinun tilaisuutesi! Etsimme tällä hetkellä lentoemäntiä ja stuertteja huhtikuussa 2018 alkavalle matkustamohenkilökunnan kurssille. Mikäli sinulla on voimassa oleva Cabin crew attestation, on kurssin pituus noin kolme viikkoa ja se alkaa hieman myöhemmin. Kurssin pituus on n. 3-5 viikkoa kokemuksesta riippuen ja se järjestetään omissa tiloissamme Helsinki-Vantaalla.

ODOTAMME HAKIJALTA:
vähintään 20 vuoden ikää
pituus 157-180 cm
hyvää käytännön kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti)
ylioppilastutkintoa tai vastaavia tietoja
kohteliasta ja hyvää käytöstä
valmiuksia työskennellä epäsäännöllisessä vuorotyössä
joustavuutta vaihteleviin työaikoihin
kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
uimataitoa
ei näkyviä tatuointeja eikä lävistyksiä
näön tarkkuus kummassakin silmässä erikseen vähintään 1,0 silmälaseilla tai ilman, silmälasien vahvuus korkeintaan +-3D (onnistunut laserleikkaus ei ole este)

Ennen kuin valittu henkilö voi osallistua kurssille, tulee hänen toimittaa ilmailulainsäädännön mukainen ilmailuviranomaisen myöntämä todistus terveydentilastaan (Medical Attestation). Henkilö sitoutuu hankkimaan todistuksen omalla kustannuksellaan. Lisätietoa matkustamomiehistön terveysvaatimuksista on luettavissa Trafin internet-sivuilta. Saat lisätietoja todistuksen hankkimisesta hakuprosessin edetessä. Lisäksi ennen kurssin alkamista jokaisen tulee käydä yhtiön kustantamassa työhöntulotarkastuksessa.

TARJOAMME:
Vakituisen työsuhteen nuorekkaassa lentoyhtiössä jossa jokainen päivä on erilainen. Vauhdikas työympäristö tarjoaa jatkuvasti haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä. Tiivis yhteistyö eri osastojen välillä luo erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ilmailun ammattilaiseksi. Kansainvälinen ja innostava ilmapiiri kivojen työkavereiden kanssa takaavat viihtyvyyden.

Tutustu meihin, mahdollisiin tuleviin työkavereihisi näiden videoiden kautta:

https://www.youtube.com/watch?v=I0DQRUnFaUw

https://www.youtube.com/watch?v=Xq0hVStqFlI&t=7s

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Laita hakemuksesi heti matkaan - lupaamme auringonpaistetta työpäiviisi myös pilvisinä päivinä!

Työnantaja Nordic Regional Airlines Oy
Osoite 01530 VANTAA
Ilmoitus jätetty 03.01.2018
Työtunnit kokoaikatyö
Viimeinen hakupäivä 14.01.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat