Aviapolis työpaikat

200 työpaikkailmoitusta, 54 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

LENTOPERÄMIES Norra

Työpaikan kuvausLENTOPERÄMIES
Nordic Regional Airlines

Nordic Regional Airlines, eli Norra, on suomalainen lentoyhtiö. Yhtiön ydintehtävänä on tuottaa turvallista, korkealuokkaista ja laadukasta alueellista lentotoimintaa muille lentoyhtiöille ketterästi, ekologisesti ja kustannustehokkaasti. Norra on Finnairin preferoima kumppani ja operoi merkittävää osaa Finnairin kotimaan ja Euroopan liikenteestä. Yhtiö operoi vuosittain yli 50 000 lentoa.

Norra tarjoaa sinulle näköalapaikan ilmailualan ainutlaatuiseen ja monipuoliseen työympäristöön. Meillä on töissä jo 600 osaajaa, lentävästä henkilökunnasta taloushallintoon, insinööreistä viestinnän ammattilaisiin.

Meillä tehdään työtä hyvien työkavereiden keskuudessa, nuorekkaassa yhtiössä. Vauhdikas työympäristö tarjoaa jatkuvasti haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, ja tiivis yhteistyö eri osastojen välillä luo erinomaiset puitteet saavuttaa moniosaamista ilmailun parissa.

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa?

Tehtävän kuvaus
Haemme lisää lentäjiä vahvistukseksi nuorekkaaseen joukkoomme. Norra tarjoaa sinulle näköalapaikan ilmailun ainutlaatuiseen ja monipuoliseen työympäristöön. Meillä tehdään työtä hyvien työkavereiden keskuudessa, vauhdikkaassa, kansainvälisessä yhtiössä. Uudet perämiehet palkataan ensisijaisesti ATR-laivastoon.

Lentäjähakijalta edellytämme:
  • vähintään 18 vuoden ikää
  • voimassaolevaa ammattilentäjän lupakirjaa
  • monimoottorimittarilentokelpuutusta ja suoritettua ATPL-teoriaa sekä MCC-koulutusta
  • voimassaolevaa lääketieteellistä I-luokan kelpoisuustodistusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Lentäjän valintaprosessi

Norran lentäjien valintaprosessi koostuu seuraavista vaiheista: alkukarsinta hakemuksen perusteella, simulaattoritesti, haastattelu ja soveltuvuusarviointi.

Alkukarsinnan läpäisseet hakijat kutsutaan simulaattoritestiin. Simulaattoritesti suoritetaan ATR 42/72 -simulaattorilla, jossa hakija toimii PF-roolissa. Simulaattoritestaus suoritetaan Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Simulaattoriarvioinnin hyväksytysti suorittaneet hakijat kutsutaan haastatteluun joka pidetään toimitiloissamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Viimeinen vaihe prosessissa on soveltuvuusarviointi, jossa arvioidaan henkilölle ominaisia valmiuksia ja taipumuksia sekä niiden soveltumista lentäjän työhön.

Valintapäätös perustuu kaikkien osa-alueiden yhteistulokseen, mutta yksittäinen osa-alue voi olla myös ratkaiseva. Valintaprosessin tulos ilmoitetaan hakijalle kirjallisesti. Varsinaista palautetta valintapäätöksestä ei anneta, mutta soveltuvuusarvioinnista on mahdollista saada palaute. Simulaattoritestistä (150 EUR) ja soveltuvuusarvioinnista (150 EUR) veloitetaan hakijalta hallinnolliset kulut. Muista valintaprosessin kuluista vastaa Norra.

Ennen kuin aloitat hakemuksen täyttämisen, hanki sähköisessä muodossa seuraavat hakemuksen liitteet:
  • kopiot lupakirjoista ja medikaalista
  • kopio viranomaisen ATPL-teoriakoetodistuksesta
  • kopiot mahdolliseen ohjaajakoulutukseen liittyvistä todistuksista
  • kopiot koulu- ja lentokoulutodistuksista
  • tiedot mahdollisista muista hakuun tarpeellisiksi katsomasi ansioista tai koulutuksista

 

Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?

Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja nautimme siitä, sekä annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri sekä rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki ja toistemme tukeminen ovat meille pienessä työyhteisössä ensiarvoiseen tärkeää.

Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on tasaisin väliajoin hauskaa tekemistä yhdessä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelutarjoajien kanssa.

Lisätietoja

Tehtävään valituilta hakijoilta tullaan pyytämään yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) 7 §:n perusteella huumausainetestiä koskeva todistus.

Voit osoittaa mahdolliset hakuun liittyvät kysymykset rekry@flynorra.com osoitteeseen.

Hakumme on voimassa toistaiseksi ja kutsumme hakijoita valintaprosessiin resurssitarpeemme mukaan. Hakemukset ovat voimassa 2 vuotta niiden jättämisestä. Olethan yhteydessä reky@flynorra.com osoitteeseen jos haluat vetäytyä rekrytointiprosessista.

Tutustu meihin oheisen videon kautta https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=I0DQRUnFaUw

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

 

 

 

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Kokopäiväinen
Sijainti Vantaa, Suomi

Hakuaika 28.8.2017 - 31.12.2018
Työnantaja Norra
Osoite Vantaa
Ilmoitus jätetty 29.09.2017
Työtunnit vakinainen työsuhde, kokopäiväinen
Viimeinen hakupäivä 31.12.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat