Aviapolis työpaikat

200 työpaikkailmoitusta, 54 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

LENTOEMÄNTIÄ JA STUERTTEJA Norra

Työpaikan kuvausLENTOEMÄNTIÄ JA STUERTTEJA
Nordic Regional Airlines Oy

Nordic Regional Airlines, eli Norra, on suomalainen lentoyhtiö. Yhtiön ydintehtävänä on tuottaa turvallista, korkealuokkaista ja laadukasta alueellista lentotoimintaa muille lentoyhtiöille ketterästi, ekologisesti ja kustannustehokkaasti.

Norra on Finnairin preferoima kumppani ja operoi merkittävää osaa Finnairin kotimaan ja Euroopan liikenteestä. Yhtiö operoi vuosittain yli 50 000 lentoa.

Norran moderniin ja nuoreen laivastoon kuuluu 24 lentokonetta, joista 12 ovat erinomaisesti lyhempiin välimatkoihin ja pohjoiseen ilmastoon sopivia ATR-potkuriturbiinikoneita ja 12 hieman pidempiin välimatkoihin ja Eurooppa-liikenteeseen erinomaisesti soveltuvia Embraer E190-suihkukoneita.

Yhtiön pääkonttori ja operatiivinen keskus sijaitsee Helsinki-Vantaalla ja taloushallinto Seinäjoella. Lentoyhtiö on merkittävä työnantaja kotimaan ilmailualalla työllistäen noin 600 henkilöä Suomessa. Yhtiön omistaa Finnair Oyj (100%).

Tehtävän kuvaus
Haemme jälleen sekä uusia että kokeneita LENTOEMÄNTIÄ & STUERTTEJA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Onko erinomainen asiakaspalvelu sinulle sydämen asia ja etsitkö haasteita ilmailun parista? Jos mieluiten myös työskentelet ilmailualan nuorekkaimmassa yrityksessä, mahtavien työkavereiden seurassa, tämä voi olla sinun tilaisuutesi!

Etsimme tällä hetkellä lentoemäntiä ja stuertteja huhtikuussa 2018 alkavalle matkustamohenkilökunnan kurssille. Mikäli sinulla on voimassa oleva Cabin crew attestation, on kurssin pituus noin kolme viikkoa ja se alkaa hieman myöhemmin. Kurssi järjestetään omissa tiloissamme Helsinki-Vantaalla.

Odotamme
hakijalta:
 • vähintään 20 vuoden ikää
 • pituus 157–180 cm
 • hyvää käytännön kielitaitoa (suomi ja englanti)
 • ylioppilastutkintoa tai vastaavia tietoja
 • kohteliasta ja hyvää käytöstä
 • valmiuksia työskennellä epäsäännöllisessä vuorotyössä
 • joustavuutta vaihteleviin työaikoihin
 • kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • uimataitoa
 • ei näkyviä tatuointeja eikä lävistyksiä
 • näön tarkkuus kummassakin silmässä erikseen vähintään 1,0 silmälaseilla tai ilman, silmälasien vahvuus korkeintaan +-3D (onnistunut laserleikkaus ei ole este)

Ennen kuin valittu henkilö voi osallistua kurssille, tulee hänen toimittaa ilmailulainsäädännön mukainen ilmailuviranomaisen myöntämä todistus terveydentilastaan (Medical Attestation). Henkilö sitoutuu hankkimaan todistuksen omalla kustannuksellaan. Lisätietoa matkustamomiehistön terveysvaatimuksista on luettavissa Trafin internet-sivuilta. Saat lisätietoja todistuksen hankkimisesta hakuprosessin edetessä.  Lisäksi ennen kurssin alkamista jokaisen tulee käydä yhtiön kustantamassa työhöntulotarkastuksessa.

Tarjoamme
Vakituisen työsuhteen nuorekkaassa lentoyhtiössä jossa jokainen päivä on erilainen. Vauhdikas työympäristö tarjoaa jatkuvasti haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä. Tiivis yhteistyö eri osastojen välillä luo erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ilmailun ammattilaiseksi. Kansainvälinen ja innostava ilmapiiri kivojen työkavereiden kanssa takaavat viihtyvyyden.

Tutustu meihin, mahdollisiin tuleviin työkavereihisi näiden videoiden kautta:

https://www.youtube.com/watch?v=I0DQRUnFaUw

https://www.youtube.com/watch?v=Xq0hVStqFlI&t=7s

Hakeminen
Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Laita hakemuksesi heti matkaan – lupaamme auringonpaistetta työpäiviisi myös pilvisinä päivinä!

Hae meille töihin alla olevan linkin kautta. Haastattelut ovat kaksivaiheiset. Ne alkavat ryhmähaastatteluilla ja kielitesteillä, joiden perusteella osa hakijoista kutsutaan yksilöhaastatteluun.  Työsuhteen syntyminen edellyttää kurssin läpäisemistä. Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa.

Voit osoittaa mahdolliset hakuun liittyvät kysymykset rekry@flynorra.com osoitteeseen.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Kokopäiväinen
Sijainti Vantaa, Suomi

Hakuaika 20.11.2017 - 28.1.2018
Työnantaja Norra
Osoite Vantaa
Ilmoitus jätetty 21.11.2017
Työtunnit vakinainen työsuhde, kokopäiväinen
Viimeinen hakupäivä 29.01.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat