Aviapolis työpaikat

285 työpaikkailmoitusta, 88 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Kokenut promootiomyyjä Helen Promotion Point

Työpaikan kuvaus


Kuka on meille se oikea?
Meille se oikea on persoona, jolta löytyy asennetta, taistelutahtoa ja rohkeutta ylittää niin tavoitteet kuin itsensäkin yhdessä tiimin kanssa. Odotamme sinulta paloa myyntityötä kohtaan sekä aktiivista otetta työhön. Haluat kehittyä ja kasvaa kanssamme sekä olla mukana luomassa Suomeen ja maailmalle lisää #vaikuttaviakohtaamisia.

Miksi töihin Promotion Pointille?
Astuessasi Promotion Pointille tulet työpaikkaan, jossa tiimihenki on käsin kosketeltava.
Meille jatkuva kehittyminen työssä on tärkeää, siksi koulutamme sinut perusteellisesti tehtävään sekä sparraamme matkan varrella. Yhteishenkeä nostavat yhteiset tapahtumat sekä koulutukset.

Työvuoroihin ja niiden määrään saat vaikuttaa itse. Tarjoamme sinulle toiveidesi mukaan 2 – 5 työvuoroa viikossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ sopii loistavasti kokopäivätyöksi, mutta myös opiskelijalle tai toisen työn kaveriksi.

Työpäiväsi aikana pääset kohtaamaan asiakkaita kasvotusten, edustamaan Helenin energistä brändiä ja ennen kaikkea tekemään myyntiä sekä kehittymään myynnin ammattilaisena. Saat kokea työympäristönä kauppakeskusten vilskeen ja messujen sekä tapahtumien huuman. Meillä on tavoitteita, tahtoa ja tekemisen meininki.

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!

Toimi nopeasti ja Lähetä hakemus
Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely Suville WhatsAppilla: 040 6213 866.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi
Työnantaja Promotion Point
Osoite Helsinki
Ilmoitus jätetty 09.02.2018
Viimeinen hakupäivä 07.03.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat