Aviapolis työpaikat

200 työpaikkailmoitusta, 71 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Promootiomyyjä Helen Promotion Point

Työpaikan kuvaus


Kokenut promootiomyyjä Helen tiimiimme

Tule mukaan Helen tiimiimme myymään ja edustamaan Helenin energistä brändiä kauppakeskuksiin, marketteihin ja tapahtumiin. Työssä kontaktoit asiakkaita kasvotusten etsien heidän tilanteisiin sopivimmat tuotteet ja palvelut. Myös nykyisten asiakkaiden avustaminen ja ohjaaminen ovat tärkeässä roolissa.

Millaisia tyyppeja haemme
Haemme persoonia, jotka ovat kiinnostuneita edustamaan sähköyhtiötä ja joilta löytyy innostusta myyntiin. Tavoitteellisuus, ahkeruus ja asiakaspalveluhenkisyys ovat työssä menestymisen edellytys. Meillä pääset kehittymään myyntityön ammattilaiseksi. Tule luomaan kanssamme vaikuttavia kohtaamisia Suomeen ja maailmalle.

Miksi Promotion Point
Me koulutamme, sparraamme ja palkitsemme työntekijöitämme säännöllisesti. Tueksesi tulet saamaan koko Helen tiimimme, työvuoroissa et ole koskaan yksin. Työntekijämme ovat nostaneet tärkeimmäksi työviihtyvyyteen vaikuttavaksi asiaksi meidän hyvän ja lämpimän tiimihengen. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus edetä työssään monipuolisia urapolkujamme pitkin; kun kehityt niin etenet. Kouluttamamme myyjät ovat Suomen parhaimmistoa – vahvoja, tavoitteellisia ja vaikuttavia.

Työvuoroihin ja niiden määrään saat vaikuttaa itse. Tarjoamme sinulle toiveidesi mukaan 3 – 6 työvuoroa viikossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ sopii loistavasti kokopäivätyöksi, mutta myös opiskelijalle tai toisen työn kaveriksi.

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!

Toimi nopeasti ja Lähetä hakemus

Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely WhatsAppilla :

Tampere: 044 517 9307 / Aluemyyntipäällikkö Juho
Helsinki: 040 621 3866 / Rekrytointiassistentti Suvi

Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tottakai tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Työnantaja Promotion Point
Osoite Helsinki / Tampere
Ilmoitus jätetty 08.11.2017
Viimeinen hakupäivä 05.09.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat