Aviapolis työpaikat

200 työpaikkailmoitusta, 54 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

PROMOOTIOMYYJÄ / KESÄTYÖ Promotion Point

Työpaikan kuvaus


HAEMME PROMOOTIOMYYJIÄ NYT JA KESÄKSI

Etsimme työkavereita nyt sekä kesäksi eri tiimeihimme. Työn aloituksesta voimme sopia tilanteesi mukaan ja työtä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen.

Työ on myynnillistä promootiota. Käytännössä se tarkoittaa asiakasyrityksemme tuotteiden/palveluiden edustamista ja myymistä asiakkaita kasvokkain kohdaten.
Työpisteenäsi toimii edustamasi brändin ilmeen mukainen promootioständi. Ständin sijainti vaihtelee kampanjan ja viikon mukaan, joten työssä pääset kokemaan, millaista on työskennellä kauppakeskuksissa, lentoasemalla, erilaisissa tapahtumissa ja ulkopromootioissa.

Tässä työssä työntekijän tulee olla henkilö, joka syttyy tehdessään töitä ihmisten parissa. Siksi mekin työskentelemme tiimissä. Tiimin tavoite on tähdätä yhdessä kohti huipputuloksia ja auttaa toinen toistaan rikkomaan omia ennätyksiä. Työnkuva on tavoitteellinen, se vaatii työtä ja tahtoa inhimillisyyttä unohtamatta.

Tässä työssä pärjää ja menestyy, kun löytää itsestään riittävästi päättäväisyyttä kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Kouluttamalla itse kaikki työntekijämme, varmistamme myös sinun onnistumisen työssäsi.

Haluamme olla työntekijällemme paras mahdollinen työnantaja. Toteutamme tätä mm. erittäin joustavalla työvuorosuunnittelulla, hyvillä etenemis- ja jatkomahdollisuuksilla sekä kuuntelemalla työntekijää.

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan.
#welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä

Lähetä hakemus

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Työnantaja Promotion Point
Osoite Useita
Ilmoitus jätetty 22.12.2017
Viimeinen hakupäivä 19.01.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat