Aviapolis työpaikat

200 työpaikkailmoitusta, 54 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Promootiomyyjä Vantaan Energia Promotion Point

Työpaikan kuvaus


Oletko myynnin nälkäinen, tiimipeluri ja energinen tyyppi? Haluatko itse määritellä oman tulotasosi ja teet työtä määrätietoisesti tavoitteesi saavuttamiseksi? Jos vastasit kaikkiin kyllä , voit olla etsimämme myyntitykki. Etsimme itsenäistä, tavoitteellista, myyntikokemusta omaavaa työntekijää Vantaan Energian timanttiseen tiimiimme työpariksi toiselle myyjälle. Työtä tehdään kauppakeskuksissa, marketeissa, tapahtumissa ja messuilla energisella ja super positiivisella meiningillä.

Tullessasi Promotion Pointille koulutamme sinut perusteellisesti työtehtävääsi. Työpäiväsi aikana pääset kohtaamaan asiakkaita kasvotusten ständillä, edustamaan Vantaan Energian brändiä ja ennen kaikkea tekemään myyntiä sekä kehittymään työntekijänä. Vantaan Energian myyjänä pääset osaksi mahtavaa ja lämminhenkistä tiimiä. Olemme valmiita panostamaan sinuun!

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!  Toimi nopeasti ja Lähetä hakemus .
Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely Suville WhatsAppilla: 040 6213 866. Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tottakai tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista.

Työhömme pääset tutustumaan tämän videon kautta:  https://www.youtube.com/watch?v=9YL1vUKyI8Y

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Työnantaja Promotion Point
Osoite Helsinki / Uusimaa
Ilmoitus jätetty 08.12.2017
Viimeinen hakupäivä 07.04.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat