Aviapolis työpaikat

285 työpaikkailmoitusta, 88 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

PUHELINMYYJÄ VANTAAN ENERGIA Promotion Point

Työpaikan kuvaus


Oletko puhelinmyynnin konkari tai haluatko tulla sellaiseksi? Etsimme reipasta, tarkkaa ja itsenäistä puhelinmyyjää täydentämään Vantaan Energian energistä tiimiämme.

Työpäiväsi sisältää Vantaan Energian sekä uusien että vanhojen asiakkaiden kontaktointia toimistolta käsin. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja hallitset monenlaiset asiakastilanteet tyylikkäästi. Raportoit työskentelystäsi päivän aikana raportointijärjestelmäämme, kirjaat itse omat myyntisi ja olet nopea oppimaan eli tekniikka on hallussasi perehdytyksen jälkeen. Tärkeintä tässä tehtävässä on iloisuus, palvelualttius ja tietenkin tavoitteellinen ja myynnillinen työote.

Koulutamme sinut perusteellisesti työtehtävääsi. Vantaan Energian myyjänä pääset osaksi mahtavaa ja lämminhenkistä tiimiä. Olemme valmiita panostamaan sinuun!

Katso videolta Vantaan Energian puhelintiimin Junior Team Leaderin Jaanan mietteet siitä, millaisia työntekijöitä meiltä löytyy:  https://www.youtube.com/watch?v=oklXOUlnyIo

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!  Toimi nopeasti ja lähetä hakemus . Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely Suville WhatsAppilla: 040 6213 866.

Somesta pääset tutustumaan meidän tiimihenkeen ja kurkistamaan myyntityön saloihin: #promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi
Työnantaja Promotion Point
Osoite Vantaa
Ilmoitus jätetty 09.02.2018
Viimeinen hakupäivä 21.02.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat