Aviapolis työpaikat

200 työpaikkailmoitusta, 54 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Kokki Vantaalle Aviapolis-alueelle (901) Sodexo

Työpaikan kuvaus

Sodexo Oy
Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Tutustu meihin www.sodexo.fi .

Tehtävän kuvaus
Etsimme Sodexon palvelukseenVantaan Aviapolis-alueellasijaitsevaan henkilöstöravintolaanasiakaspalveluhenkisiä

KOKKEJA

Ravintolassamme tarjotaan arkisin aamupalaa, lounasta (noin 80 lounasruokailijaa) ja päivällistä (noin 30 annosta) sekä päiväkahvit.Viikonloppuisin tarjolla on aamupalaa ja kahvilatuotteita.

Tehtäviisikuuluvatmm. aamupalan,jälkiruokienja lounaan/päivällisen lisäkkeiden valmistamista, leipomista, asiakaspalvelua ja kassatoimintaa, astiahuoltoa sekäkeittiötilojen puhtaanapitoa. Pääruuat tulevatvalmiina viereisestä Sodexon ravintolasta, jossa työskentelet osan viikkoa.

Työvuoroissa työskennellään pääasiassayksin. Toivomme, että sinulla on intoa ja halua oppia käyttämään tuotannonohjausjärjestelmäämmeja täyttämään kassaraportteja..

Odotamme
Sinulla on:
- kokin koulutus ja kokemusta maukkaan lounasruuan valmistamisesta
- kokemusta asiakaspalvelusta
- asiakaspalveluun soveltuva englannin kielen taito

Toimit mielelläsi asiakaspalvelussa etkä vierastakassatyöskentelykään. Tiimihenkisenä ravintola-alan ammattilaisena arvostat sekä omaa että muiden osaamista ja haluat aktiivisesti pitää ammattitaitoasi yllä.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle mukavan vauhdikkaan tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tervetuloa Sodexolle tekemään asiakkaidemme jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja
Tehtävä on kokoaikainenja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuuarkisin klo 6.00-18.30 välille ja viikonloppuisin klo 6.00-11.00 välille. Tarvittaessa työskentelet myös alueen muissa Sodexon toimipaikoissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Niina Messula, puh. 050-347 8542.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Työsuhdetyyppi
Vakinainen työsuhde
Työn laatu
Kokopäiväinen
Sijainti
Vantaa, Suomi

Hakuaika
8.1.2018 - 21.1.2018

Täytä hakemus

Työnantaja Sodexo
Osoite Vantaa, Suomi
Ilmoitus jätetty 08.01.2018
Työtunnit kokopäiväinen
Viimeinen hakupäivä 22.01.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat