Aviapolis työpaikat

258 työpaikkailmoitusta, 82 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Ravitsemistyöntekijä Vantaalle Aviapolis-alueelle (811) Sodexo

Työpaikan kuvaus

Sodexo Oy
Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Tutustu meihin http://www.sodexo.fi.

Tehtävän kuvaus
Etsimme Sodexon palvelukseenVantaan Aviapoliksessa sijaitsevan House of Travel and Transportation eli HOTT-talon ravintolaan osa-aikaista

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Kansainvälinen ravintolamme tarjoaa runsaan ja monipuolisen valikoiman herkullisia ruoka-annoksia aamiaisesta lounaaseen. Huomioimme ravintolasamme erityisesti ruuan laadun ja terveellisyyden. Ravintolan yhteydessä asiakkaita palveleeRobert´s Coffee, jonkavalikoimaan kuuluu mm. alkuperäiskahveja, kahvisekoituksia ja espressokahveja. Vastaamme myös toimipaikan kokous- ja edustustarjoiluista, joissa huomioimme erityisesti vuodenaikojen vaihtelut ja sesongit.

Ravintolatoiminnan lisäksi Sodexo vastaa toimipaikanaula- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti. Toimipaikassa työskentelee 18 hengen Sodexo-tiimi.

Pääasialliset tehtäväsi ravitsemistyöntekijänä ovat:
- avustavat keittiötyöt (salaatit, sämpylät)
-astiahuolto
- asiakaspalvelu

Lisäksi osallistut muihin keittiön töihin kutenkeittiön yleiseen puhtaanapitoon ja tilahuollon tehtäviä.

Odotamme
Sinulla on hygieniapassi ja puhut sujuvan suomen kielen lisäksijonkin verran englantia.Aikaisempaa työkokemusta et ravintola-alalta välttämättä tarvitse, koska perehdytämme sinut tehtäviin. Aikaisempi kokemusasiakaspalvelusta on hakijalle kuitenkin eduksi.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle mukavien esimiesten lisäksi rennot, huumorintajuiset ja ammattitaitoiset työkaverit, tyylikkään ja toimivan työskentely-ympäristön sekä kansainvälisen asiakaskunnan.Tervetuloa Sodexolle tekemään asiakkaidemme jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja
Tehtävä on osa-aikainen, noin 6 h/päivässä,ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 6.00-15.00 välille. Toivomme sinun tarvittaessa joustavan työajoissa ja työskentelevän myös satunnaisissa iltatilaisuuksissa.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niina Messula, puh. 050-347 8542. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Työsuhdetyyppi
Vakinainen työsuhde
Työn laatu
Osa-aikainen
Sijainti
Vantaa, Suomi

Hakuaika
13.11.2017 - 26.11.2017

Täytä hakemus

Työnantaja Sodexo
Osoite Vantaa, Suomi
Ilmoitus jätetty 13.11.2017
Työtunnit osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä 17.11.2017
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat