Aviapolis työpaikat

291 työpaikkailmoitusta, 97 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Toimistosihteeri (johdon tuki) Psykososiaaliset palvelut / Vantaan kaupunki

Työpaikan kuvaus

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Psykososiaaliset palvelut


Pakkalankuja 5, 01510 VANTAA

Työsuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.04.2019 tai sopimuksen mukaan -

Työmme tärkeitä periaatteita ovat arvostava ja asiakaslähtöinen tapa toimia, voimavarakeskeinen ajattelu ja kehittyvät työtavat. Työskentelemme tiiviisti yhdessä muiden perheiden kanssa työtä tekevien tahojen kanssa. Toimimme aktiivisesti lasten ja perheiden muutosohjelma LAPEssa ja sen jatkotyöskentelyssä. Vantaa ottaa ensimmäisenä kuntana käyttöön uuden Apotti- asiakas- ja potilastietojärjestelmän toukokuussa 2019.

Psykososiaalisten palveluiden tulosyksikköön kuuluu lapsiperheiden varhaisen tuen, nuorten psykososiaalisten palvelujen, psykologipalvelujen, perheneuvolatoiminnan, perheoikeudellisten asioiden ja sosiaali- ja kriisipäivystyksen toimintayksiköt sekä lääkäripalvelut.

Tulosyksikössä työskentelee viisi toimistosihteeriä eri toimipisteissä. Nyt valittavan toimistosihteerin tehtävä koostuu tulosyksikön päällikön ja johtoryhmän hallinnollisista tukitehtävistä sekä välillisistä asiakastyön tehtävistä. Työskentelet palvelupäällikön työparina ja läheisessä yhteistyössä toimintayksiköiden esimiesten kanssa, osana toimistotiimiä. Olet johtoryhmän jäsen ja esimiehenäsi toimii tulosyksikön päällikkö. Saat hyvän perehdytyksen työhösi, esimiehen ja oman tiimisi tiiviin tuen, työnohjausta ja koulutusta sopimuksen mukaan, viihtyisän työympäristön ja innostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa ja tiimisi työtä.

Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja vastuullinen työntekijä. Osaat johtaa ja kehittää omaa toimintaasi. Tartut ripeästi asioihin ja suhtaudut arvostavasti asiakasperheisiin ja työtovereihin. Viihdyt reippaassa ja toimeliaassa ilmapiirissä ja sinulla on hyvä kyky organisoida monia asioita samanaikaisesti. Työvireesi on myönteinen, viestintäsi avointa ja haluat kehittää työtäsi. Omaat hyvät tietotekniset valmiudet. Sähköisen viestinnän sekä sosiaalisen median toimintaympäristön tuntemus luetaan eduksi.

Haastattelut järjestetään pe 22.3.2019 klo 8.00-9.30 ja ma 25.3.2019 klo 8.00-11.30. Tehtävä täytetään joustavasti mahdollisimman pian.

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta kokeilla ja uudistua. Hyvä johtaminen, yhteisöllisyyden rakentaminen ja ketteryys ovat vahvuuksiamme. Vantaan Perhepalveluissa on avoin, ratkaisukeskeinen ja kehittämismyönteinen ilmapiiri. Vantaa on savuton työpaikka.
Työsuhteen tietoja
Kelpoisuusvaatimus: tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Luemme eduksi: Kokemus johdon assistentin tehtävistä sekä ruotsin ja englannin kielen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2042,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko

Yhteystiedot:
Psykososiaalisten palvelujen palvelupäällikkö vs

Myllyniemi Harri
p. 050 303 5507

harri.myllyniemi@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana

Mirja Varis, psykososiaalisten palvelujen palvelupäällikkö, p. 050 303 6691, mirja.varis@vantaa.fi, tavoitettavissa 18.3.2019 alkaen virka-aikana

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Työnantaja Psykososiaaliset palvelut / Vantaan kaupunki
Osoite Pakkalankuja 5, 01510 VANTAA
Ilmoitus jätetty 06.03.2019
Työtunnit Kokoaikainen, Vakituinen alkaen 01.04.2019 tai sopimuksen mukaan -
Viimeinen hakupäivä Toistaiseksi voimassa.
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat