Aviapolis työpaikat

285 työpaikkailmoitusta, 88 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Lastentarhanopettaja Isonmännyn päiväkoti / Vantaan kaupunki

Työpaikan kuvaus

Työavain 3-821-18

Vakinainen tehtävä alkaen 03.09.2018

Hakuaika päättyy 20.08.2018 kello 16:00

Isonmännyn päiväkoti , Isonmännyntie 16 01690 Vantaa

Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus ja esiopetus

Tehtävän kuvaus: Haemme Isonmännyn päiväkotiin osaavaan ja iloiseen työyhteisöömme lastentarhanopettajaa vakinaiseen tehtävään. Päiväkotimme on viisiryhmäinen ja sijaitsee Ylästön pientaloalueella Vantaalla.

Varhaiskasvatussuunnitelman nostoina meillä on ensi toimintakaudella osallisuus, oppimisympäristöt , luovat toimintatavat ja leikillisyys. Rakennamme yhteisöllisyyttä toimimalla yli tiimirajojen ja luomalla positiivisen kasvatusilmapiirin lapsien kehittyä ja kasvaa.

Tätä paikkaa kannattaa jos olet kiinnostunut luonnossa liikkumisesta, liikunnasta ja muista luovista menetelmistä sekä paremmasta palkasta. Vantaalla Lastentarhanopettajat saavat tuntuvan 145 euron palkankorotuksen tammikuussa 2019! Myös muuttorahaa on tarjolla niille, jotka hakevat paikkaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Tule meille töihin!!! Meillä pääset kehittymään ja kehittämään.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehto: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Avarakatseista ja reflektoivaa otetta kasvatukseen, heittäytymiskykyä, leikillistä työotetta sekä kykyä soveltaa teoriaa käytäntöön leikin kautta.

Luemme eduksi: Pienten lasten pedagogiikan sekä positiivisen pedagogiikan hallitsemisen, perhetyneidyyden varhaiskasvatussuunnitelmaan. Pelkää plussaa on hyvät työyhteisötaidot sekä kyky innostua ja viedä asioita eteenpäin.

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: 38h 45min / vko

Lisätietoja

Soile Granholm, päiväkodin johtaja

043 826 9236

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

13.8.18 jälkeen virka-aikana klo 8-15

Työnantaja Isonmännyn päiväkoti / Vantaan kaupunki
Osoite Isonmännyn päiväkoti , Isonmännyntie 16 01690 Vantaa
Ilmoitus jätetty 12.07.2018
Viimeinen hakupäivä 20.08.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat