Aviapolis työpaikat

305 työpaikkailmoitusta, 123 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Päätoiminen tuntiopettaja, työelämäpainotteisen opetuksen opettaja Veromäen koulu / Vantaan kaupunki

Työpaikan kuvaus

Työavain 3-733-18

Määräaikainen virka alkaen 01.08.2018 (päättyy 31.07.2019)

Hakuaika päättyy 30.07.2018 kello 16:00

Veromäen koulu , Veromiehentie 2 01510 Vantaa

Sivistystoimi, Suomenkielinen perusopetus

Opetusala

Tehtävän kuvaus: Veromäen kouluun haetaan lukuvuodeksi 2018-2019 Teppo-opettajaa työelämäpainotteiseen opetukseen (16vvt).

Teppo-opettaja toimii luokka-asteilla 7.-9. yhteistyössä aineenopettajien ja erityisopettajien kanssa. Teppo-opettaja koordinoi työelämäjaksoja, ohjaa oppilaita opinnoissa sekä tekee yhteistyötä oppilaan sidosryhmien ja perheen kanssa.

Veromäen koulussa Teppo-opetuksen tavoitteena on antaa valmiuksia ja tietoutta jatko-opintoihin peruskoulun jälkeen sekä kehittää oppilaan elämänhallinta- ja urasuunnittelutaitoja. Tavoitteena on myös vahvistaa oppilaan itsetuntemusta ja opiskelumotivaatiota.

Veromäen koulu sijaitsee Keski-Vantaalla, nopeasti kehittyvällä Aviapolis-alueella, lentokentän ja Jumbon kauppakeskuksen läheisyydessä. Oppilasmäärämme on ensi lukuvuonna 840. Koulumme on laajentunut 1. - 9. luokkien yhtenäiskouluksi äskettäin.

Työyhteisömme vahvuutena on hyvä yhteishenki. Opettajien yhteissuunnittelu ja tiimityöskentely ovat toimintamme kulmakiviä. Käytämme monipuolisia oppilaiden vuorovaikutustaitoja ja itseohjautuvuutta kehittäviä työtapoja. Hyödynnämme tieto- ja viestintätekniikkaa opetuksessa monipuolisesti ja oppilailla on käytössä omat chromebookit.

Haemme joukkoomme iloisia ja innostuneita opettajia, joiden pedagoginen ajattelu perustuu yhdessä oppimiseen ja opettamiseen!

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehto: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Arvojamme ovat innovatiivisuus, kestävä kehitys sekä yhteisöllisyys. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja ammatillisella uralla etenemiseen.

Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Työyhteisöjen ilmapiiri on tutkitusti hyvä ja suurin osa henkilöstöstä suosittelisi Vantaata työnantajana myös ystävilleen. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. palvelussuhdeasuntoja, työsuhdematkalipun sekä monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Lisätietoja

Sari Nuorva, rehtori

040 505 2750

sari.nuorva(at)vantaa.fi

9-15

Työnantaja Veromäen koulu / Vantaan kaupunki
Osoite Veromäen koulu , Veromiehentie 2 01510 Vantaa
Ilmoitus jätetty 11.06.2018
Viimeinen hakupäivä 30.07.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat