Aviapolis työpaikat

200 työpaikkailmoitusta, 54 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Paloinsinööri Keski-Uudenmaan pelastuslaitos / co Vantaan kaupunki

Työpaikan kuvaus

Työavain 7-140-17

Vakinainen virka alkaen 01.03.2018

Hakuaika päättyy 23.01.2018 kello 16:00

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos , Teknikontie 4 01530 Vantaa

Konserni- ja asukaspalvelut, Keski-Uudenmaan pelastustoimi, liikelaitos

Palo- ja pelastusala

Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä paloinsinööriä

Etsimme kollegaksemme sinua, jolla on aitoa kiinnostusta kuntalaisten, alueemme yritysten sekä muiden sidosryhmiemme turvallisuuden parantamiseen. Paloinsinöörinä pääset tekemään monipuolista onnettomuuksien ehkäisytyötä. Keskeisiä toimenkuvaan kuuluvia tehtäviä ovat mm. rakenteellisen paloturvallisuuden ohjaus ja neuvonta, asiantuntijalausuntojen valmistelu sekä tarkastus- ja valvontatehtävät. Paloinsinööri toimii tiiviissä kontaktissa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä valmius asiakaslähtöiseen ajattelutapaan ovat ehdottomia edellytyksiä viran menestykselliselle hoitamiselle. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Meillä pääset tekemään työtä yhteiskunnan turvallisuuden eteen hyvässä työyhteisössä. Voimme tarjota sinulle mahdollisuuksia kouluttautua ja muutoinkin kehittää osaamistasi.

Viran sijoituspaikka on Keski-Uudenmaan pelastustoimialue. Ensisijainen toimipiste tulee sijaitsemaan ainakin aluksi jollakin Vantaan paloasemista.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan alueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisenä tehtävänämme on onnettomuuksien ehkäisy sekä pelastus- ja ensihoitotoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen ja väestönsuojeluun kuuluvista tehtävistä.

Meillä on vahva yhdessä toimimisen kulttuuri ja työhyvinvointitutkimuksen mukaan suurin osa henkilöstöstämme suosittelisi työnantajaansa kavereilleen. Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämiseksi.

Kelpoisuusehto: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai teknisessä oppilaitoksessa suoritettu tutkinto ja riittävä perehtyneisyys pelastustoimen tehtäviin.

Lisäksi edellytämme: B-luokan ajokorttia ja suostumusta suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen sekä huumausainetestiin.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Luemme eduksi: Osaamisen ja kokemuksen rakenteellisesta paloturvallisuudesta, suunnittelun ohjaamisesta tai suunnittelutehtävistä, automaattisista paloilmoittimista ja sammutuslaitteistoista sekä pelastuslain 18 §:n mukaisten kohteiden valvonnasta.

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Teknisten sopimus

Lisätietoja

Kari Telaranta, valvontapäällikkö

09 8394 0000

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

virka-aikana

Kati Tillander, riskienhallintapäällikkö

09 8394 0000

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

virka-aikana

Työnantaja Keski-Uudenmaan pelastuslaitos / co Vantaan kaupunki
Osoite Keski-Uudenmaan pelastuslaitos , Teknikontie 4 01530 Vantaa
Ilmoitus jätetty 09.01.2018
Viimeinen hakupäivä 23.01.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat