Aviapolis työpaikat

285 työpaikkailmoitusta, 88 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Tuntiopettaja, logistiikka ammattiaineet + liikenneopetus, 3 paikkaa Vantaan ammattiopisto Varia / co Vantaan kaupunki

Työpaikan kuvaus

Työavain 3-44-18

Määräaikainen virka alkaen 26.02.2018 (päättyy 31.12.2018)

Hakuaika päättyy 29.01.2018 kello 16:00

Vantaan ammattiopisto Varia , Rälssitie 13 01530 Vantaa

Sivistystoimi, Suomenkielinen nuoriso- ja aikuiskoulutus

Opetusala

Tehtävän kuvaus: Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on ammatillisessa peruskoulutuksessa, aikuiskoulutuksessa ja perusopetuksen lisäopetuksessa yhteensä noin 4000 ja henkilöstöä 300.

Haemme logistiikan ammattiaineiden opettajaa Varian Rälssitien toimipisteeseen. Tehtävänä on ammattiaineiden opettaminen logistiikan perustutkinnon nuoriso- ja/tai aikuisopiskelijoille. Opetettavat aineet ovat logistiikan ammatilliset aineet painottuen varastologistiikan opetukseen, sekä liikenneopetuksen teoria ja ajo-opetus B-, C-, D- ja CE- ajokorttiluokissa, sekä ammattipätevyyskoulutuksen teoria-, käytäntö- ja ajo-opetus. Tehtävään kuuluu myös maksullisen palvelutoiminnan kurssien suunnittelua ja koulutuspäivien pitämistä.

Tehtävään kuuluu myös opetuksen suunnittelu- ja kehittämistyötä, sekä mahdolliset ryhmänohjaajan ja opiskelijoiden työssäoppimiseen liittyvät tehtävät.

Tämän tehtävän palvelussuhteen ehtoihin tullaan sovelletaan kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) vuosityöaikakokeilua.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1168/2010) mukaisesti (soveltuva ammattikorkeakoulututkinto + 3 vuotta raskaankaluston kuljettajan päätoimista työkokemusta + opettajan pedagogiset opinnot).

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Liikenneopettajan kelpoisuutta, sekä asetuksen 640/2007 edellyttämää kelpoisuutta (linja-autonkuljettajan tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajan tai puutavara-autonkuljettajan ammattitutkintoa tai vähintään yhden vuoden työkokemusta päätoimisena kuljettajana toimimisesta C, CE tai D luokan ajoneuvolla), ja vahvaa kuljetusalan työkokemusta ja sen monipuolista insinööriosaamista, sekä pitkäaikaista ja menestyksekästä opettajakokemusta logistiikan perustutkinnon kuljettajaopiskelijoille.

Luemme eduksi: REAK-, tieturva-, tulityö-, työturva ja EA1-kouluttajapätevyydet

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Lisätietoja

Linkki lisätietoihin

Ismo Hämäläinen, opetusalajohtaja

050 312 4458

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

virka-aikana

Seppo Virtanen, tutkintovastaava

050 314 6248

etunimi.sukunimi@eduvantaa.fi

virka-aikana

Työnantaja Vantaan ammattiopisto Varia / co Vantaan kaupunki
Osoite Vantaan ammattiopisto Varia , Rälssitie 13 01530 Vantaa
Ilmoitus jätetty 15.01.2018
Viimeinen hakupäivä 29.01.2018
Hae tätä työpaikkaa Muut työnantajan työpaikat