Aviapolis työpaikat

285 työpaikkailmoitusta, 88 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Airpro

Airpro logo

Tietoa työnantajasta

Tuotamme lentoliikenteen maa- ja matkustajapalveluita 16 lentoasemalla ympäri Suomen sekä Cabin Crew -palveluita Pohjoismaissa yli 1 350 ammattilaisen voimin ja kahden vuosikymmenen kokemuksella. Tuotamme palvelujamme yli sadalle yritysasiakkaalle, palvellen päivittäin tuhansia lentomatkustajia. Sovellamme palveluissamme kautta eri liiketoimintojemme moniosaajuutta.

Olemme erikoistuneet lentoliikenteen palveluratkaisuihin neljässä liiketoiminnossa: Airport Logistics, Airport Services, Cabin Crew ja Ground Handling. Palveluvalikoimamme näissä neljässä liiketoiminnossa on kansainvälisestikin katsoen ainutlaatuisen kattava. Tarjoamme palveluja koko lentomatkan varrelle.

Työskentely Airprossa

Me Airprolaiset olemme moniosaajien porukka, joka antaa palautetta, tarjoaa apua ja auttaa toisiaan kehittymään. Pyrimme positiivisuuteen ja hyvään asenteeseen. Meillä halu palvella on sydämen asia.

Airprolla olemme aina palvelutehtävissä ja tiimityöskentely on tekemisemme arkea.  Lentokenttä työympäristönä on liikkeessä kellon ympäri ja tuo työhösi jatkuvan virran uusia asiakaskohtaamisia. Voit työskennellä esimerkiksi turvatarkastuksissa, lentojen lähtöselvitystehtävissä ja porttitoiminnoissa, kuormaustehtävissä, bussin- tai autonkuljettajana, lentoemäntänä, purserina tai stuerttina osana lentomiehistöä.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme niin turvallisuus-, laatu- kuin palvelunäkökulmasta. Panostamme etenkin esimies- ja johtamistaitojen kehittämiseen, henkilöstön ammatilliseen koulutukseen, oikeudenmukaiseen palkitsemiseen, työturvallisuuteen ja työterveyshuoltoon. Tarjoamme koko henkilöstöllemme säännöllisesti koulutuksia, työtehtävien tarpeiden mukaan. 

Meille on tärkeää, että työntekijät viihtyvät työssään. Meillä on tutkitusti hyvä tiimihenki. Seuraamme työtyytyväisyyttä henkilöstökyselyillä säännöllisin väliajoin ja kehitämme Airprolaisuutta yhdessä.

Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedun sekä henkilöstöalennuksia.  Lisäksi meillä on jokaista työntekijää koskeva palkitsemisjärjestelmä.

Airpro LinkedInissä

 

Toimiala Ilmailu
Työntekijöitä 1400
Kotisivu http://www.airpro.fi/