Aviapolis työpaikat

281 työpaikkailmoitusta, 84 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

N°RRA - Nordic Regional Airlines

N°RRA - Nordic Regional Airlines logo

Tietoa työnantajasta

TIETOA NORRASTA

Nordic Regional Airlines, eli Norra, on suomalainen lentoyhtiö. Yhtiön ydintehtävänä on tuottaa turvallista, korkealuokkaista ja laadukasta alueellista lentotoimintaa muille lentoyhtiöille ketterästi, ekologisesti ja kustannustehokkaasti.

Norra on Finnairin preferoima kumppani ja operoi merkittävää osaa Finnairin kotimaan ja Euroopan liikenteestä. Yhtiö operoi vuosittain yli 50 000 lentoa.

Norran moderniin ja nuoreen laivastoon kuuluu 24 lentokonetta, joista 12 ovat erinomaisesti lyhempiin välimatkoihin ja pohjoiseen ilmastoon sopivia ATR-potkuriturbiinikoneita ja 12 hieman pidempiin välimatkoihin ja Eurooppa-liikenteeseen erinomaisesti soveltuvia Embraer E190-suihkukoneita.

Yhtiön pääkonttori ja operatiivinen keskus sijaitsee Helsinki-Vantaalla ja taloushallinto Seinäjoella. Lentoyhtiö on merkittävä työnantaja kotimaan ilmailualalla työllistäen noin 600 henkilöä Suomessa. 

NORRA TYÖPAIKKANA

Norra tarjoaa sinulle näköalapaikan ilmailualan ainutlaatuiseen ja monipuoliseen työympäristöön. Meillä on töissä jo 600 osaajaa, lentävästä henkilökunnasta taloushallintoon, insinööreistä mekaanikkoihin. Meillä tehdään työtä hyvien työkavereiden keskuudessa, nuorekkaassa, kansainvälisessä yhtiössä. Vauhdikas työympäristö tarjoaa jatkuvasti haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, ja tiivis yhteistyö eri osastojen välillä luo erinomaiset puitteet saavuttaa moniosaamista ilmailun parissa.

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa?

Seuraa Norraa somessa:

Facebook

Instagram @flynorra 

Toimiala Ilmailu
Työntekijöitä 600
Kotisivu http://flynorra.com/