Aviapolis työpaikat

282 työpaikkailmoitusta, 85 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Promotion Point Oy

Promotion Point Oy logo

Tietoa työnantajasta

Me olemme Promotion Point!

Olemme Suomen johtava myynnillinen promootio- ja kohtaamistoimisto. Toimimme valtakunnallisesti Helsingin ja Tampereen toimistoistamme käsin, yli 250 henkilön voimin. Olemme toimineet aktiivisesti myynnin ja markkinoinnin edelläkävijänä vuodesta 2006 lähtien. Yhteistyötä teemme muun muassa Sanoma konsernin, Suomen Punaisen Ristin, Tesla Motorsin, Finnairin, Finavian sekä useiden muiden kansainvälisten ja kotimaisten toimijoiden kanssa. Lisätietoa kampanjoista löytyy nettisivuiltamme osoitteesta: www.promotionpoint.fi/referenssit

Töihin meille

Tarjoamme kokoaikaista ja osa-aikaista työtä myynnillisissä promootiokampanjoissamme. Kasvetaan yhdessä; sinun ammattitaitosi on meille tärkeää, siksi tarjoamme kattavan ja perusteellisen perehdytyksen sekä valmennuksen myyntityön saloihin. Mikäli olet vasta aloittamassa myyntiuraasi, ei hätää, me koulutamme sinusta ammattimyyjän! Kokeneille myyjille tarjoamme lisähaastetta ja erilaisia mahdollisuuksia esimerkiksi B2B-myynnin tai esimiestehtävien parista.

Promotion Pointilla työskentelet eri kampanjoiden parissa maalla ja merellä, lentoasemilla, rautatieasemilla, kauppakeskuksissa, vähittäistavarakaupoissa, messuilla, ulkoilmatapahtumissa ja kouluissa. Käytännön työ meillä on erilaisten tuotteiden ja palveluiden edustamista, sekä niiden myyntiä ja markkinointia asiakkaille kasvokkain. Meille asiakkaan kohtaaminen on aina elämys.

Mielestämme aito Promotion Pointtilainen on:
"Rohkea, rehti ja utelias oppija, joka kohtaa & kohtelee kaikkia tapaamiaan ihmisiä tyylikkäästi ja tasapuolisesti." 
"Uskaltaa olla oma itsensä ja aina valmis toimimaan!"
"Intohimona ihmisten kohtaaminen ja positiivisen fiiliksen jakaminen."
"Sellainen kaveri, jolla on asenne kohdillaan ja joka on valmis yrittämään kaikkensa, että päästään yhdessä korkealle!"
"Sanavalmis tyyppi, jolle myyntityö ja ihmisten aito kohtaaminen on intohimo."
"Tavoitteellinen ja iloinen hassuttelija, kaikkien kaveri."
"Heittäytyjä."

Tule mukaan Suomen parhaimpaan tiimiin!

Katso kaikki Promotion Pointin avoimet työpaikat sivuiltamme ja laita hakemuksesi tulemaan, www.promotionpoint.fi/toihin-meille.

We <3 Promotion Point

Facebook

Instagram

Toimiala Promootio
Työntekijöitä 200
Kotisivu http://promotionpoint.fi

Ei avoimia työpaikkoja