Aviapolis työpaikat

233 työpaikkailmoitusta, 64 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Securitas Oy

Securitas Oy logo

Tietoa työnantajasta

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, jonka palveluksessa työskentelee yli 3200 turvallisuusalan ammattilaista joka puolella Suomea. Tuotamme palveluita asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja toimimme laajasti erilaisissa toimintaympäristöissä turvallisuuteen keskittyen. Työntekijöillämme on mahdollisuus oman osaamisensa ja kiinnostuksensa mukaan työskennellä monipuolisissa sekä vaihtelevissa turvallisuusalan tehtävissä.

Securitaksen työtehtävät Aviapolis -alueella

Aviapolis –alueella Securitaksella työskentelee lentoaseman turvatarkastajia, vartijoita ja järjestyksenvalvojia. Lentoaseman lisäksi työllistämme vartijoita erilaisiin vartiointitehtäviimme kuten MobilePatrol –vartiointiin ja erilaisiin paikallisvartioinnin kohteisiimme koko pääkaupunkiseudulla muun muassa Vantaan ja Keski-Uudenmaan alueella.

Turvatarkastajana toimitaan lentoaseman näkyvässä asiakaspalvelutehtävässä ja vaikutetaan lentoliikenteen turvallisuuteen suorittamalla turvatarkastuksia lentoaseman henkilöstön ja tavaran tarkastuspisteillä.

Lentoaseman vartijana puolestaan valvotaan lentoaseman tärkeiden toimintojen sujuvuutta, ennaltaehkäistään erilaisten ongelmatilanteiden syntymistä sekä neuvotaan ja opastetaan matkustajia. Tyypillisiä tehtäviä ovat muun muassa tarkastuskierrokset, näkyvä valvonta sekä erilaisten kiinteistöhälytysten vastaanottaminen ja käsittely.

Tällä hetkellä avoimena olevat työpaikkamme ja hakulomakkeen löydät verkkosivuiltamme:http://www.securitas.com/fi/fi/Liity-joukkoomme/Avoimet- tyopaikat/. Voit tutustua erilaisiin työtehtäviimme ja samalla täyttää hakemuksen sinua kiinnostaviin työpaikkoihimme.

Tervetuloa Securitakselle!

Securitaksen löydät myös Facebookista.

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/ 

Toimiala Turvallisuuspalvelut
Työntekijöitä 3200
Kotisivu http://www.securitas.fi

Ei avoimia työpaikkoja