Aviapolis työpaikat

282 työpaikkailmoitusta, 85 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Sodexo Oy

Sodexo Oy logo

Tietoa työnantajasta

Yritys
Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluja tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Sodexo tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Visiomme on olla kaikille asiakkaillemme strateginen kumppani kehittämällä, johtamalla ja tarjoamalla elämänlaatua parantavia palveluta – Quality of Life Services. Kehitämme, johdamme ja tarjoamme palveluita yrityksille, laitoksille ja julkiselle sektorille. Tarjoamme täydellisen valikoiman palveluita vastaanotto-, turvallisuus- ja siivouspalveluista ruokailupalveluihin ja -seteleihin sekä toimitilajohtamiseen

Sodexo työnantajana
Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 420 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 80 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 75 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman. Suomessa meitä sodexolaisia on noin 2000. Työskentelemme yhdessä perusarvojemme – palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen – mukaisesti asiakkaamme parhaaksi.

Aviapolis-alueella toimimme useassa eri asiakaskohteessa, joissa sodexolaisia työskentelee mm. lentokenttäsiivouksessa, henkilöstöravintoloissa sekä aulapalveluissa.

Sodexo tarjoaa sinulle jatkuvaan kehittymiseen kannustavan työyhteisön. Mielestämme osaamista ei ole pelkästään jokaisen henkilökohtainen ammattitaito, vaan myös kyky toimia yhdessä saumattomasti. Tule mukaan kanssamme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Twitter

LinkedIn

Facebook

Toimiala Catering- ja toimitilapalvelut
Työntekijöitä 2000
Kotisivu http://www.sodexo.fi