Aviapolis työpaikat

233 työpaikkailmoitusta, 64 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Select Service Partner Finland Oy

Select Service Partner Finland Oy logo

Tietoa työnantajasta

SSP Group, The Food Travel Experts, on maailman johtava ravintolapalveluiden tarjoaja liikenteen vilkkaimmissa solmukohdissa lentoasemilla ja rautatieasemilla. Meillä on toimintaa n. 30 maassa ja työllistämme yli 30 000 ihmistä maailmanlaajuisesti. SSP Finland toimii Helsinki-Vantaan, Turun, Rovaniemen sekä Oulun lentoasemilla sekä pääkaupunkiseudulla tarjoten unohtumattomia maku- ja palveluelämyksiä. Omien brändien lisäksi toimimme franchise-yrittäjänä Starbucks ja O`Learys -konsepteille.

Lahjakkaiden ihmisten kehittäminen on olennainen osa SSP Finlandin toimintaa. Maailmanlaajuinen toimintamme ja kattava tuotemerkkivalikoimamme takaavat, että SSP Finland on kiinnostava yritys, jossa voit luoda menestyvän uran. Etsimme joukkoomme lahjakkaita, iloisella asenteella työtä tekeviä myyntihenkisiä ihmisiä, jotka jakavat arvomme ja intohimomme laatua kohtaan.

Tärkeimpiä valintakriteereitämme ovat asiakaspalvelukoulutus tai -kokemus, positiivinen asenne, myyntihenkisyys, vähintään 18 vuoden ikä ja englannin kielen taito, joustavuus ja hygieniapassi (tarjoiluhenkilökunnalta myös anniskelupassi) sekä taustan nuhteettomuus.

 

Lisätietoja www.sspfinland.fi

  

Toimiala Ravintolapalvelut
Työntekijöitä 30 000
Kotisivu http://www.sspfinland.fi

Ei avoimia työpaikkoja