Aviapolis työpaikat

282 työpaikkailmoitusta, 85 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Swissport Finland Oy

Swissport Finland Oy logo

Tietoa työnantajasta

Swissport International Ltd on maailman suurin lentoliikenteen maahuolinta- ja lentorahtipalveluita tuottava yritys. Yrityksessämme palvelee 61,000 työntekijää 48 maassa 280 lentoasemalla. Swissport Finland Oy huolehtii lentoyhtiöiden maapalveluista – matkustajista, matkatavarasta ja lentokoneiden huolintapalveluista – sekä rahtipalveluista Helsinki - Vantaan lentokentällä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Helsinki – Vantaalla Swissportin väreissä työskentelee yhteensä yli 850 henkilöä.

TYÖSKENTELY SWISSPORTILLA

Swissport on henkilöstölähtöinen yritys; työstään innostuneen ja ylpeän henkilöstömme ansiosta meillä on mahdollisuus päästä tavoitteisiimme ja toteuttaa visioitamme.

Swissportin arvoja ovatkin:

IHMISET

Kunnioitamme työntekijöitämme ja arvostamme heidän vahvuuksiaan; emme tingi turvallisuudesta.

AMMATTITAITOISUUS

Olemme edelläkävijöitä; työskentelemme jatkuvasti saavuttaaksemme kestävämpiä tuloksia. Etsimme rohkeasti uusia ja tehokkaampia työskentelytapoja.

KUMPPANUUS

Pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset; tuotamme erinomaista palvelua ajasta ja paikasta riippumatta.

URAMAHDOLLISUUDET

Swissport Finlandilla työskentelee ammattitaitoisia osaajia useissa eri tehtävissä:

Matkustajapalvelut

Matkustajapalvelijamme työskentelevät monipuolisissa ja vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä kansainvälisessä ilmapiirissä huolehtien asiakasyhtiöidemme matkustajien palvelusta esimerkiksi lähtöselvityksessä, lähtöporteilla, lipunmyynnissä,tulopalvelussa sekä Swissport Aspire - loungessa.

Lentokonekuormaus

Lentokonekuormaajamme käsittelevät ja lajittelevat matkatavaraa, postia ja rahtia lentokoneiden kuormaus- ja purkutehtävissä. He suorittavat myös mm. lentokoneiden telakointi-, siirto- ja lähtetys tehtäviä vaihtelevissa tilanteissa ja sääolosuhteissa vuoden ympäri. Lentokonekuormaajan tulee hallita kuormausryhmän eri ajoneuvot ja huolehtia omalta osaltaan työ- ja lentoturvallisuudesta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä lentoaseman hektisessä ympäristössä aikataulupaineista huolimatta.

Rahti

Rahdissamme terminaalityöntekijät käsittelevät lentorahtiyksiköitä purkaen sekä lastaten lähetykset asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti. Lentorahtivirkailijat palvelevat rahtiasiakkaita vastaamalla tuonti- ja vientirahdin tulliasiakirjojen käsittelystä ja toimistoprosessoinnista sekä yrityksen omia että asiakasyhtiöiden tuotantojärjestelmiä käyttäen.

Tarkista avoimet tehtävämme osoitteessa: https://fi-rekry.swissport.com/MepRekry

Toimiala Ilmailu
Työntekijöitä 800
Kotisivu http://www.swissport.com