Aviapolis työpaikat

282 työpaikkailmoitusta, 85 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Vantaan kaupunki

Vantaan kaupunki logo

Tietoa työnantajasta

Aviapolis – Vantaan kaupunki

Aviapolis tunnetaan erinomaisesta sijainnistaan Helsinki-Vantaan lentoaseman tuntumassa. Vantaan Aviapoliksessa houkuttelevat yritysalueet, uudet työpaikat sekä kehittyvät asumisalueet ja joukkoliikenneratkaisut, kuten lentokentän ja Kehäradan läheisyys. Lähivuosina uusia työpaikkoja arvioidaan syntyvän Aviapoliksen alueelle yli 15 000.

Vantaa työnantajana ja Aviapolis työpaikkana

Aviapolis on kansainvälinen lentokenttäkaupunki metropolialueen keskellä. Sen sijainti liikenteen solmukohdassa on tehnyt siitä pääkaupunkiseudun suurimman ja voimakkaimmin kasvavan yritysalueen ja
 työpaikkakeskittymän.

Vantaan kaupunki tarjoaa Aviapoliksen alueella ja myös muualla Vantaalla vastuullista työtä ja vaikutusmahdollisuuksia. Me kannustamme henkilöstöämme kohti selkeitä tavoitteita ja tarjoamme kehittymismahdollisuuksia urapolulle. Yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri ja rohkeus tarttua uuteen ohjaavat toimintaamme.

Kaupungin palveluksessa on noin 10 400 ammattilaista. Heistä puolet työskentelee opetus- ja kasvatustehtävissä kouluissa ja päiväkodeissa, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa.

Me palkitsemme ja tarjoamme henkilöstöetuja

- Vantaalla on ennaltaehkäisevä työterveyshuolto, tarjoamme työmatkaseteleitä, lounasta henkilöhintaan, liikunta-, kulttuuri- ja virkistysmahdollisuuksia sekä erikois- ja kannustuspalkintoja sekä autamme asunnon hankinnassa.

Me välitämme

- Vantaalla on nollatoleranssi epäasiallisen kohtelun sekä uhka- ja väkivaltatilanteiden osalta ja tuemme aktiivisesti työssä jaksamista sairastumisen välttämiseksi sekä tarjoamme koulutusta ja kehitysmadollisuuksia.

Tule mukaan joukkoomme tekemään vaikuttavaa työtä!

Toimiala Hallinto
Työntekijöitä 10 600
Kotisivu https://www.vantaa.fi