Aviapolis työpaikat

285 työpaikkailmoitusta, 88 uutta tällä viikolla. #aviapolisjobs

Volvo Finland Ab

Volvo Finland Ab logo

Tietoa työnantajasta

Volvo Finland Ab on Volvo konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen, meri- ja teollisuusmoottoreiden sekä Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen maahantuonnista ja markkinoinnista.

Volvo Truck Centerit toimivat 12 eri paikkakunnalla ja tarjoavat kattavat myynti-, huolto- ja varaosapalvelut Volvo ja Renault kuorma-autoille sekä Renault pakettiautoille ja Volvo linja- autoille. Auktorisoitu huolto- ja korjaamoverkostomme on alan laajin, ja yksityiset toimipisteet mukaan lukien toimimme yhteensä 29 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Me Volvolaiset haluamme täyttää asiakkaidemme odotukset tänään ja huomenna – ja teemme sen ympäristöstä sekä turvallisuudesta huolehtien ja laadusta tinkimättä. Tehtävämme on hyvinvoinnin edistäminen kuljetusratkaisuilla ja tavoitteemme on olla maailman halutuin ja menestynein kuljetusratkaisujen tuottaja.

Uusi Vantaa Volvo Truck Center, osoitteessa Osumakuja 4 avataan syksyllä 2016. Uudessa toimipisteessä palvelemme asiakkaitamme entistä kattavammin ja tehokkaammin. Tutustu uramahdollisuuksiimme osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat ja tule mukaan kasvavaan ja osaavaan tiimiimme!

Voit lukea työskentelystä Volvolla myös artikkelista: Kuorma-automekaanikon työ on haastavaa ja monipuolista: "Jokainen auto on yksilö"

Tervetuloa Volvolle!

Seuraa Volvo Trucksia Facebookissa 

www.volvotruckcenter.fi
www.volvotruckcenter.fi/vantaa
www.renault-trucks.fi
www.volvobuses.fi

Toimiala Kuljetus
Työntekijöitä 460
Kotisivu http://www.volvotrucks.fi

Ei avoimia työpaikkoja